Cazul presupusului extraterestru împuşcat la baza militară americană Fort Dix: „Era o fiinţă humanoidă, lipsită de păr, strălucitoare şi lucioasă ca un şarpe” – susţine un martor militar


Povestea următoare pare la prima vedere incredibilă, dar totuşi se pare că în ea există mai multe elemente reale.

Astfel, pe 18 ianuarie 1978, la baza militară aeriană „Mc Guire“, lângă Fort Dix, statul New Jersey (SUA), în jurul orei 3, poliţia statului New Jersey şi cei din poliţia militară de la Fort Dix intraseră în alertă, după ce au primit telefoane de la mai multe persoane care ar fi văzut, deasupra aerodromului şi bazei militare, mai multe OZN-uri. Mai multe echipaje au fost trimise spre bază.

Sergentul Jeffrey Morse, care patrula la marginea unităţii, a primit ordin să meargă la poarta 5 şi să primească un ofiţer trimis de statul major. Morse observă apoi un mic obiect zburător de culoare albastră-verde, şi, deodată, brusc, îi apăru în faţă o fiinţă maronie-gri, cu un cap mare, braţe lungi şi corp subţirel. N-avea mai mult de 1,20 de metri! Poliţistul militar a intrat în panică şi a tras cinci focuri de armă cu pistolul său de calibru 45 în fiinţă şi încă un foc în obiectul zburător de deasupra lui.

Fiinţa ciudată a alergat înspre tufişuri; poliţistul a dat alarma şi mai mulţi militari din trupele de patrulă au fost trimişi în urmărirea entităţii ciudate. Ea a fost găsită ulterior; poliţistul Morse s-a apropiat până la distanţa de 15 metri de corpul fiinţei. În lumina vie a reflectoarelor a zărit o fiinţă humanoidă, lipsită de păr, strălucitoare şi lucioasă ca un şarpe. Din fiinţă ieşea un miros ciudat, asemănător amoniacului.

Curând după aceasta, a sosit cu un avion de transport cu o echipă de salvare de la baza militară aeriană „Wright Patterson”. Cadavrul extraterestrului a fost acoperit cu un cearşaf alb. Chiar înainte de zori, corpul a fost pus cu grijă pe o platformă şi închis într-o cutie de lemn. Toţi cei prezenţi la acest eveniment au primit ordin să nu povestească nimic despre întâmplare, în caz contrar urma sa apară în faţa Curţii Marţiale.

Toată această întâmplare fusese povestită de Morse ufologului american Leonard Stringfield, care o primi în 1980, într-o scrisoare. A verificat povestea şi a constatat multe realităţi. Ca de exemplu, exista un proces-verbal al Poliţiei Statului New Jersey potrivit căruia, în aceeaşi zi din 1978, la ora 3:15, ar fi fost văzute deasupra Fort Dix, mai multe obiecte zburătoare de origine necunoscută.

Însă, autorităţile militare au negat existenţa oricăror date despre un asemenea caz… Ascundeau oare ele ceva? Sau Morse a minţit?

Totuşi, în aprilie 1988, cotidianul „New Yorker”, publica o declaraţie a respectabilului politician republican Barry Goldwater, ani de-a rândul senator al statului Georgia şi clasat imediat după candidatul democrat Lyndon B. Johnson la alegerile prezidenţiale din 1964: „Ani de-a rândul am primit sute de telefoane de la oameni care doreau ca eu să caut „hala verde” de la baza militară aeriană „Wright Patterson”, căci Forţele Aeriene ar fi păstrat acolo, sub cheie, adunat în totalitate, materialul UFO strâns de-a lungul anilor. L-am întrebat pe generalul Curtis LeMay dacă pot intra în acea hală. El mi-a spus: „În niciun caz nu aveţi voie să intraţi acolo! Să nu îmi mai vorbiţi niciodată de acest lucru!”

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO