Atingând doar câteva obiecte, o femeie clarvăzătoare pretinde că a reuşit o călătorie instantanee în trecut, în urmă cu 500 de ani


Anomaliile de timp reprezintă unul dintre cele mai interesante subiecte de paranormal. Astăzi vom vorbi despre o întâmplare extrasă din autobiografia lui Alice Pollock – „Portrait of My Victorian Youth: Natural and Supernatural”, publicată în 1971.

Alice Pollock (1868–1971) a fost un important clarvăzător englez, care la un moment dat a vizitat Castelul Leeds din Kent (Anglia). Pollock s-a născut într-o familie aristocrată, iar acest lucru îi permitea intrarea la Castelul Leeds într-o perioadă în care acesta nu era în general deschis publicului.

Castelul Leeds este un castel faimos și pitoresc, nu departe de Londra. Alice Pollock a încercat o tehnică psihometrică în vechea cameră a regelui englez Henric al VIII-lea. Psihometria este tehnica prin care o persoană cu abilităţi paranormale poate atinge un obiect și poate învăța despre istoria acestuia din impresiile pe care le primește.

Atingerea diferitelor obiecte din Castelul Leeds a dus-o pe Alice înapoi în trecut. Castelul s-a schimbat și a devenit rece și gol. Covorul a dispărut și a deodată a observat un foc aprins cu bușteni. Alice a văzut o femeie înaltă care se plimba înainte și înapoi în cameră, aparent pierdută în concentrare. Într-o clipă, totul a revenit la normal.

Cercetările ulterioare au informat-o pe Alice că încăperea în care a avut viziunea fusese camera închisorii lui Joan de Navarra (1368–1437). Aceasta a fost mama vitregă a regelui Henric al V-lea, şi a fost închisă acolo timp de 4 ani (între 1418 şi 1422), după ce a fost acuzată de complot împotriva regelui. A fost găsită nevinovată și eliberată în cele din urmă.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO