Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Atunci când visăm, noi, de fapt, călătorim în Universuri paralele… Mintea noastră e o “gaură de vierme”?

354

blankCeea ce voi spune mai jos este doar o opinie personală şi nu un adevăr absolut. Aviz comentatorilor răutăcioşi care, dacă o idee nu se mulează gândurilor lor, atunci ea devine ridicolă, prostească, lipsită de orice logică etc.

Aşadar, eu cred în universurile paralele. De asemenea, mai cred că, atunci când noi visăm, de fapt noi traversăm aceste universuri paralele, experimentând temporar realităţile noastre schimbătoare, nu ca un simplu spectator, ci asemenea unui actor care joacă într-o piesă de teatru.

Mulţi vor spune că visele reprezintă doar imaginaţia fiecăruia, atunci când dormim. Dar, să clarificăm un lucru. Imaginaţia (sau visele lucide) nu intră în multe detalii pe care le găsim în vise: culori, texturi, mirosuri, răni fizice, plante, câini, raze de soare, picături de ploaie, murdărie etc. De exemplu, dacă vreau ca ziua să-l visez pe Tom Cruise, toată mintea mea va evoca amintiri cu privire la chipul său, trupul său etc. Dar, într-un vis se întâmplă mai mult decât atât. Nu degeaba uneori vom spune când ne trezim: “Am avut un vis care părea atât de real…” Adesea am visat detalii surprinzătoare: ca o îmbrăcăminte deosebită, un loc fantastic, o lumină incredibilă, arome minunate, tablouri pe perete, culori ale covoarelor etc. Minţile noastre nu pot produce asemenea detalii surprinzătoare, doar cu simplul ajutor al imaginaţiei.

De asemenea, visele par deja a avea loc atunci când “ajungi acolo”. Tu, ca persoană, pari să fi plasat în altă existenţă, realitate. Interesant e faptul că în vis poţi vedea persoane care nu le-ai văzut niciodată în viaţă.

Călătoriile în alte universuri poate implica şi puţină călătorie în timp. Arta călătoriei în timp înseamnă pur şi simplu mişcarea mai repede decât viteza luminii. Atunci când vizităm tărâmul viselor noastre, minţile noastre se află în starea lor cea mai pură. Mulţi cred că noi suntem inconştienţi în timpul somnului, dar studiile arată că mişcările undelor creierului nostru sunt asemănătoare şi atunci când suntem treji.

Mintea, în opinia mea, este o “gaură de vierme”, cu ajutorul căruia putem călători la distanţe incredibil de mari. Undele electromagnetice (sau undele radio) au capacitatea de a călători la viteze mai mari decât viteza luminii, iar undele creierului reprezintă, tehnic vorbind, unde radio.

Gândiţi-vă că singura posibilitate de a călători mai repede decât viteza luminii este folosirea vitezei gândului. Gândul ajunge înaintea luminii. Acest lucru ne permite să traversăm distanţe mari prin acest Univers şi prin milioane de alte Universuri, înainte şi înapoi în timp, schimbând realităţile, atunci când mintea noastră se află într-o stare de subconştienţă.

De aceea, în vise, lucrurile par prea nebuneşti sau prea fantastice. Există mai multe legi ale fizicii şi ale gravitaţiei în alte Universuri. Uneori, în vise, avem impresia că scenele se schimbă, pentru că noi călătorim în atâtea Universuri şi vizităm timpuri şi locuri atât de diferite.

Atunci când ne trezim din vis, suntem puţini dezorientaţi şi ne întrebăm “Unde ne aflăm?” “Cine sunt?” întrucât călătorim în Universuri în care legile fizicii sunt complet altele…

Orgoni Crystal