Ce sunt aceste deschizături? Un fenomen natural / portaluri / găuri de vierme?


Cred că aţi văzut asemenea nori, ca cele postate în acest articol; v-aţi întrebat vreodată ce reprezintă ele? Desigur, în mod oficial şi ştiinţific, reprezintă aerul care este împins spre munte, creând acest fenomen natural. Există însă şi alte opinii, care nu sunt de acord cu abordarea aceasta.

De exemplu, se spune că acestea ar fi portaluri stelare („stargates”), care duc către alte dimensiuni sau lumi paralele. Sau „găuri de vierme” („wormholes”), ce au fost pentru prima dată descrise în 1935 de către Albert Einstein și Nathan Rosen (și de aceea au fost numite inițial Poduri Einstein-Rosen). Numele de gaură de vierme provine de la analogia cu un vierme care, în loc să se deplaseze la suprafața mărului, se deplasează prin măr. Deci o ia pe o scurtătură numită gaură de vierme.

Alţii spun că, de fapt, e vorba de nave extraterestre, iar norii ar fi „dispozitive de învăluire”, care să ascundă aceste nave.

Dar, indiferent ce-o fi – fenomene naturale sau nu – trebuie să recunoaşteţi că arată foarte interesant…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO