O figură gigantică de lumină a apărut deasupra unui oraş din Columbia devastat de o alunecare de teren


Un fenomen ciudat a apărut deasupra orașului columbian Manizales după o alunecare de teren care a ucis 17 persoane săptămâna trecută (în jurul datei de 19 aprilie 2017). O mulțime de localnici s-au adunat uimiţi pentru a privi apusul de soare, în timp ce mai mulți spectatori cred că au asistat la apariția chipului lui Iisus Hristos.

Orașul Manizales, Columbia, a devenit cunoscut în presa internațională din cauza unei tragedii, 17 persoane fiind omorâte şi 7 fiind date dispărute după o alunecare de teren mortală.

Fenomenul ciudat a fost făcut cunoscut de o femeie identificată ca „Marya de Iesus”, aflată pe un munte numit Sancancio, care a postat experiența sa religioasă pe social media, fără a se aștepta ca ea să devină virală. Marya a scris: „Iisus Hristos a vizitat orașul nostru; El a calmat cerul, iar acesta L-a ascultat. Dumnezeu să ne binecuvânteze și laudă Domnului și regelui Universului”.

Mulți au comentat că acesta este un adevărat semn al lui Iisus din Nazaret. Posibila figură religioasă apărută pe cer este de un real folos oamenilor din Manizales, care și-au pierdut casele, familia, prietenii și bunurile în urma dezastrului natural. Oamenii din Manizales speră că acesta este un semn al timpurilor bune care vor veni şi pentru ei. În momente de mare durere și pierdere, oamenii au nevoie de speranță, pentru a le da puterea de a continua lupta.

Unii cred însă că fenomenul „religios” nu ar fi altceva decât o nouă manipulare NASA, prin intermediul proiectului Blue Beam, care încearcă să ne înşele şi să ne aducă „noua ordine mondială” prin intermediul controlului minții. Alții crede că este doar un fenomen natural care se întâmplă atunci când razele soarelui trec prin anumite tipuri de nori. Oricare ar fi motivul din spatele fenomenului, acesta a afectat viața multora, atât în ​​Columbia cât și în întreaga lume.


Lasă un comentariu