În două cărţi din anii 1890 se vorbeşte despre „baronul Trump”, „ultimul preşedinte american”! Cine a făcut călătoria în timp?


În anii 1890, Ingersoll Lockwood a scris două cărți care par să prezică vremurile noastre actuale, într-o serie ciudată de coincidențe. Cele două cărți sunt „Călătorie minunată în subterană a Baronului Trump” (1893) și „Ultimul președinte” (1896).

În „Baronul Trump“, personajul principal trăiește în „Castelul Trump“, este un aristocrat bogat și este ghidat de „Stăpânul stăpânilor“, numit Don, pentru a găsi „Goggle-Land” (o fi acesta Google!?) undeva în Rusia (?), acolo unde totul este făcut din argint și există drumuri din marmură.

În „Ultimul președinte (1896)”, avem un pierdant, care a candidat pentru președinţia SUA și despre care nimeni nu credea că va câștiga, dar până la urmă a făcut-o. O fi vorba de actualul preşedinte Trump, căruia nimeni nu-i dădea nicio şansă de a câştiga în 2016!? El trăia în New York pe 5A Ave (curios, Trump Tower al preşedintelui miliardar se află de fapt pe 5th Ave!). În carte, se arată că au avut loc revolte și proteste în toată țara, ca urmare a victoriei sale (ceea ce s-a şi întâmplat!).

Acum, gândiți-vă cât de ciudate sunt toate aceste lucruri, deoarece există nişte paralele izbitoare. Să fie, într-adevăr, Trump ultimul preşedinte american? A avut Ingersoll Lockwood o revelaţie atât de mare că toate scrise de el se vor întâmpla peste mai mult de un secol, la fel cum scufundarea vasului Titanic a fost prezisă exact, cu 14 ani înainte, în cartea scriitorului englez Morgan Robertson “Zădărnicie”? Sau poate că nu e chiar fantastică teoria că Donald Trump ar fi făcut călătorii în timp, cu ajutorul unchiului său, profesorul John Trump, aşa cum scriam într-un articol din 2016 (O conspiraţie SF: Donald Trump ar fi făcut călătorii în timp, cu ajutorul unchiului său, profesorul John Trump, care deţinea notiţele secrete ale lui Tesla!)…

 


Lasă un comentariu