Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Lady Gaga, păpuşa Illuminati (partea 5): “Born this way” sau apologia satanismului

220

blankUnii zic că lui Lady Gaga doar îi place să şocheze, iar acest fapt îi aduce faimă şi bani. E adevărat…şi aceasta reprezintă una din modalităţile eficiente de a face marketing muzical. Dar întrebarea pe care eu le-o pun tuturor acelora care nu cred în teoria conspiraţiei şi care nu cred că Lady Gaga e o “păpuşă Illuminati” e următoarea: de ce trebuie să şochezi doar cu simboluri oculte? De ce trebuie să şochezi doar cu simboluri ce ţin de satanism sau de Antihrist? Şi Madonna a şocat la fel la vremea tinereţii sale, şi ea a fost la fel de controversată, provocând diverse scandaluri, dar n-am văzut-o niciodată folosind imagini sau simboluri satanice în videoclipurile sale. Aşa încât teoria conform căreia Lady Gaga doar şochează şi atât, nu ţine. Pentru că Lady Gaga nu doar şochează, ea INDUCE şi TRANSMITE MESAJE SATANICE. Şi păcat că fanii săi sunt atât de orbi şi nu văd acest lucru. Eu am făcut-o deja în cel puţin patru rânduri: https://www.lovendal.ro/wp52/lady-gaga-papusa-illuminati-sau-cum-poti-controla-mintea-umana/, https://www.lovendal.ro/wp52/lady-gaga-papusa-illuminati-partea-2-sa-dansam-pe-taramul-ocult/, https://www.lovendal.ro/wp52/lady-gaga-papusa-illuminati-partea-3-manipularea-mintii-din-videoclipul-telephone/ şi https://www.lovendal.ro/wp52/lady-gaga-papusa-illuminati-partea-4-alejandro-sau-venirea-antihristului/. Şi am s-o fac şi a cincea oară în noul ei videoclip “Born This Way”, apărut pe data de 27 februarie 2011.

Videoclipul începe cu următorul text (trebuie să recunoaşteţi că e un text destul de alambicat!):

“This is the manifesto of Mother Monster. On Goat, a government-owned alien territory in space, a birth of magnificent and magical proportions took place. But the birth was not finite. It was infinite. As the womb slumbered and the mitosis of the future began, it was perceived that this infamous moment in life is not temporal, it is eternal. And thus began the beginning of the new race, a race within the race of humanity. A race which bears no prejudice, no judgement, but boundless freedom.

But on that same day as the eternal mother hovered in the multiverse another more terrifying birth took place: the birth of evil. And as she herself split into two, rotating in agony between two ultimate forces, the pendulum of choice began its dance. It seems easy you imagine to gravitate instantly and unwaveringly towards good. But she wondered, ‘How can I protect something so perfect without evil?’

“Acesta este un manifest al Mamei Monstru. Pe Goat (Ţap), un teritoriu extraterestru aflat în spaţiu şi deţinut de către guvern, a avut loc o naştere magnifică, de proporţii magice. Dar naşterea n-a fost finită, ci infinită. Cum pântecul dormea şi mitoza viitorului începea, acest josnic moment din viaţă n-a fost perceput ca fiind temporal, ci etern. Şi astfel au avut loc începuturile unei noi rase, o rasă din interiorul rasei umanităţii. O rasă fără prejudecăţi, fără pedepse divine, şi liberă ca pasărea cerului.

Dar, în aceeaşi zi, odată ce Mama eternă plutea prin multivers, o naştere şi mai înspăimântătoare a avut loc: naşterea răului. Şi, odată ce ea se despărţea în două, rotindu-se în agonie între două ultime forţe, pendulul alegerii şi-a început dansul. Pare uşor să-ţi imaginezi că poţi fi atras instantaneu şi fără nicio îndoială de puterea binelui. Dar ea s-a întrebat: ‘Cum aş putea să protejez ceva atât de perfect fără ca răul să nu existe?”

Aţi înţeles ceva din această introducere în esenţa videoclipului? Cam greu, dar…există unele cuvinte şi expresii clare care ne duc, fără îndoială, la o primă concluzie: Lady Gaga face apologia răului. Să analizăm împreună câteva din aceste cuvinte de la începutul videoclipului.

Manifestul Mamei Monstru

“Acesta este un manifest al Mamei Monstru”

Dar ce înseamnă mai exact cuvântul “manifest”? Ne uităm în Dicţionarul explicativ al limbii române şi vedem că manifest reprezintă “declaraţie cu caracter program prin care un guvern, un suveran, un partid politic, o grupare literară etc. îşi fac cunoscute public intenţiile, profesiunea de credinţă.” Ţinând cont de antecedentele melodiilor lui Lady Gaga, despre ce grupare credeţi că e vorba? Pun pariu că e vorba de o grupare ocultă, una de origine francmasonică, poate chiar Illuminati (cea mai periculoasă grupare ocultă). Am putea astfel presupune că “Mama Monstru” nu reprezintă altceva decât Illuminati. Cine nu cunoaşte sau cunoaşte puţine despre această organizaţie, o poate afla din acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/de-1-mai-sarbatorim-nu-ziua-muncii-ci-ziua-infiintarii-sectei-illuminati/.

blank

Ţapul, simbolul Satanei

“Pe Goat (Ţap), un teritoriu extraterestru aflat în spaţiu şi deţinut de către guvern (…)”

În limba engleză “goat” se poate traduce şi “capră”, şi “ţap”, dar şi “zodia Capricorn”. Eu l-am tradus ca “ţap” dintr-un singur motiv: pe videoclip apare la un moment dat o constelaţie ce aduce foarte mult de forma “ţapului Baphomet”, un idol cu barbă şi coarne, un “ţap sabatic” desenat în secolul 19 de către Elias Levi şi care e considerat a fi o reprezentare a Satanei.

N-ar fi prima apariţie a lui Baphomet în videoclipurile lui Lady Gaga. De exemplu, cântăreaţa americană apare îmbrăcată asemenea lui Baphomet în controversatul videoclip Alejandro (vezi, din nou, articolul https://www.lovendal.ro/wp52/lady-gaga-papusa-illuminati-partea-4-alejandro-sau-venirea-antihristului/).

Naşterea Antihristului?

“(…) a avut loc o naştere magnifică, de proporţii magice”

blank
Lady Gaga pe cruce

Atunci când Lady Gaga vorbeşte despre o naştere magică, în videoclip se poate observa figura lui Lady Gaga care pluteşte în spaţiu, sub forma blasfemică a…crucii lui Hristos! E clar că acest “copil” de care se vorbeşte în versuri a fost născut în constelaţia Ţapului, şi nu e vorba de naşterea lui Iisus, ci chiar de cea a Antihristului.

O nouă rasă: omul satanist

“Şi astfel, a avut loc începuturile unei noi rase, o rasă din interiorul rasei umanităţii. O rasă fără prejudecăţi, fără pedepse divine, şi liberă ca pasărea cerului.”

Despre ce rasă o fi vorba? Una fără prejudecăţi, fără pedepse divine şi total liberă…din aceste descriere, ea îndeplineşte perfect principiile sataniştilor. Căci ei sunt acei ce doresc să facă ceea ce vor şi să nu le pese de vreo judecată şi de vreo pedeapsă divină. Să facă orice, de parcă Dumnezeu n-ar exista în acest Univers.

În plus, dacă vă veţi uita şi la videoclip, în timp ce aceste cuvinte sunt rostite, veţi observa o rasă absolut hidoasă. Vedeţi ceva divin în imaginea de mai jos?

blank
Noua rasa a lui Lady Gaga

Maiestatea Sa Infernală

Acum, să trecem puţin şi să analizăm versurile propriu-zise ale acestei noi melodii controversate a lui Lady Gaga. Veţi remarca afirmaţii şocante ce duc clar către satanism.

“It doesn’t matter if you love him, or capital H-I-M.”

Datorită jocului de cuvinte din limba engleză, e destul de greu de tradus această propoziţie. Dar ea ar suna astfel: “Nu contează dacă-l iubeşti pe el sau pe EL”. Cine este “el” (scris cu litere mici) şi cine este “EL” scris cu litere mari? În limbaj satanist, H-I-M este un acronim pentru Satana, provenind de laHis Infernal Majesty”, adică “Maiestatea Sa Infernală”. De obicei, Dumnezeu este scris “Him” (adică El), dar cu prima literă din cuvânt mare, restul fiind scris cu litere mici. În plus, pentru cei care nu ştiau, există chiar o trupă de rock-metal finlandeză cu numele de HIM, ce promovează pe faţă satanismul. Vreţi să vă ofer câteva exemple de albume scoase de această trupă? “Cele mai mari cântece de dragoste. Volumul 666” sau “Lumina neagră”.

blank

În concluzie, acest vers s-ar putea traduce astfel: “Nu contează dacă-l iubeşti pe Dumnezeu sau pe Satana”.

Lady Gaga, un hermafrodit sau travestit?

Să continuăm cu versurile…

“Just put your paws up,
cause you were born this way, baby.
Don’t be a drag, just be a queen.”

Aşadar:

“Ridică-ţi mâinile în aer,
pentru că ai fost născut să fii aşa, iubito.
Nu fi un travestit, ci doar o regină.”

Pentru fanii lui Lady Gaga aceste versuri pot stârni un anumit amuzament. De ce? Pentru că este binecunoscută controversa precum Lady Gaga ar fi de fapt bărbat, îmbrăcată în haine de femeie.

Lady Gaga ne îndeamnă să avem încredere în Satana

Versurile şocante din melodie continuă…

“In the religion of the insecure,
I must be different, respect my youth
A different lover is not a sin
Believe capital H-I-M.”

Adică:

“În religia cea nesigură,
Eu trebuie să fiu diferită, să-mi respect tinereţea,
A trăi altfel iubirea nu-i un păcat,
Ai încredere în E-L.”

Acelaşi E-L de care am vorbit mai sus ca fiind Satana, revine obsedant în versurile melodiei. Iată ce îndeamnă Lady Gaga în această melodie: să ai încredere în EL, adică în Satana!

Alte simboluri oculte

Videoclipul “Born this way” abundă în mesaje oculte şi satanice cu care Lady Gaga ne-a obişnuit din videoclipurile sale anterioare:

* Fluturii, simbolul programului de control al minţii Monarch, apar şi în acest videoclip

blank

Fluturii se pare că sunt o prezenţă constantă în videoclipurile lui Lagy Gaga. De ce? Pentru că ei reprezintă simbolul programului Monarch de control al minţii. Proiectul Monarch reprezintă o tehnică de control al minţii prin intermediul căreia subiectul este expus unei traume atât de violente, încât mintea sa creează o separare. Mintea sa devine divizată, şi astfel apare o nouă personalitate, modelată de către manipulatori. Atunci când o persoană suferă o traumă indusă de un electroşoc, va simţi o stare de “minte uşoară”, de parcă ar zbura asemenea unui fluture. Citiţi mai multe în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/lady-gaga-papusa-illuminati-sau-cum-poti-controla-mintea-umana/.

* Lady Gaga face cu mâna simbolul cifrei satanice 666

blank

Pentru a nu ne îndoi pe cine serveşte ea, în videoclip Lady Gaga face semnul cu mâna al numărului satanic 666, deasupra unui singur ochi, într-un salut satanic.

* Antihristul vine călare cu o armură strălucitoare

blank

La finalul videoclipului putem observa un fel de cavaler, îmbrăcat într-o armură străucitoare, ce se află în interiorul unei piramide. Cine poate fi altcineva decât Antihristul? El soseşte pe scenă, asemenea unui erou, reprezentând, în viziunea lui Lady Gaga, soluţia la toate problemele omenirii. Tinerele generaţii, manipulate de această cultură pop ocultă îl vor adora şi-l vor îmbrăţişa. Şi dacă Antihristul va apărea în curând, ar fi bine ca Lady Gaga să fie prima care să dea un concert în cinstea venirii sale.

Editare ulterioară: Un cititor (pe nume Răzvan) mi-a oferit ideea că “Mama Monstru” ar fi de fapt Lady Gaga, căci “Lady Gaga” mai e cunoscuta şi “Mama Monstru”. Ţinând cont de faptul că la începutul videoclipului apare şi un unicorn, simbolul virginităţii, am făcut imediat corelaţia: dacă la începutul videoclipului Lady Gaga se consideră, într-o formă blasfemitoare, Fecioara Maria, care în loc să-l nască pe Iisus, l-ar naşte pe Satana? Dacă ar fi adevărată această idee, atunci ideea videoclipului ar fi cu adevărat satanică.

 

Orgoni Crystal