Lady Gaga, păpuşa Illuminati (partea 3): manipularea minţii din videoclipul „Telephone”


Lady Gaga TelephoneMai sunt unii oameni (destul de inocenţi i-aş numi) care încă tot nu cred că Lady Gaga ar fi instrumentul perfect de manipulare a maselor de către forţele oculte. Dacă nu au fost convinşi de aceste două articole (Lady Gaga, păpuşa Illuminati, sau cum poţi controla mintea umană şi Lady Gaga, păpuşa Illuminati (partea 2): să dansăm pe tărâmul ocult – unde au fost prezentate dovezi mai mult decât convingătoare), poate că articolul de faţă îi va face să deschidă mai bine ochii.

E vorba despre analiza videoclipului de 9 minute „Telephone” al lui Lady Gaga, apărut la începutul anului 2010. În afara esteticii foarte ciudate a acestui videoclip, dincolo de el se ascund niveluri mult mai profunde de interpretări.  Căci, într-adevăr, videoclipul „Telephone” se referă la manipularea minţii şi, în mod specific la programul Monarch, o tehnică de manipulare folosită, nu de puţine ori, în industria de divertisment. Şi culmea e că regizorul lui „Telephone”, e acelaşi suedez Jonas Akerlund, cel care a regizat şi videoclipul „Paparazzi” al lui Lady Gaga, şi care a făcut parte în anii ‘80 din formaţia suedeză de black metal “Bathory”, foarte cunoscută pentru versurile sale sataniste. Să amintim doar un singur album al acestei formaţii „The Return of the Darkness and Evil” (1985), adică „Întoarcerea întunericului şi a răului”. Numele albumului spune totul, nu-i aşa?

Jonas Akerlund
Jonas Akerlund

Reîntorcându-ne la videoclipul „Telephone”, Lady Gaga, ca şi în „Paparazzi”, joacă acelaşi rol: de păpuşă controlată de alţii şi care ucide oamenii. Iar Lady Gaga nu ne-a explicat niciodată deschis ce semnificaţie are acest videoclip, pentru că se urmăreşte ca el să nu fie înţeles de marea masă a oamenilor.

Când asculţi pentru prima dată piesa „Telephone” la radio, te gândeşti că nu e decât o melodie obişnuită în care Lady Gaga primeşte telefoane de la un prieten gelos şi enervant, în timp ce ea se află într-un club. Acest lucru e reliefat şi de primele versuri din cântec:

„Hello, hello, baby;
You called, I can’t hear a thing.
I have got no service
in the club, you see, see…
Wha-Wha-What did you say?
Oh, you’re breaking up on me…
Sorry, I cannot hear you,
I’m kinda busy”.

Adică, tradus mot-a-mot, ar suna ceva de genul:

„Alo, alo, iubitule,
Ai sunat, dar eu nimic n-aud,
Pentru că n-am semnal în club.
O, vrei s-o rupi cu mine…
Îmi pare rău, dar nu te-aud,
Căci sunt cam ocupată”.

Doar ascultând aceste versuri, ţi-ai fi putut-o imagina pe Lady Gaga stând pe ringul de dans dintr-un club şi nerăspunzând la telefon. Până aici nimic ocult. Totuşi, videoclipul lui Akerlund dă o nouă viziune acestui cântec. Într-un interviu acordat portalului E Online, Lady Gaga însăşi încearcă să explice acest fapt ciudat:

„A fost ceva uimitor de tare în ‘Papparazi’, unde este o muzică pop de înaltă calitate (…) Jonas Akerlund, regizorul ambelor videoclipuri (‘Paparazzi’ şi ‘Telephone’ – n.trad.), a atins această înaltă calitate a muzicii. Eu am vrut să facă acelaşi lucru şi cu acest videoclip (‘Telephone’ – n.trad.), al cărei melodie are un caracter superficial, dar el l-a transformat în ceva mult mai profund”.

Ceea ce nu spune Lady Gaga în acest interviu e faptul că acest „mai profund” nu semnifică altceva decât procesul de control al minţii umane, un mecanism folosit uzual de marile armate ale lumii, de serviciile secrete (ca CIA), de unele secte religioase şi de elita Illuminati. Scopul este ca fiinţele umane să devină sclavi din punct de vedere mental, cu scopul de a executa anumite sarcini specifice.

Dacă în videoclipul „Paparazzi”, Lady Gaga joacă rolul unei femei-sclave programate să-şi otrăvească şi să-şi ucidă iubitul, videoclipul „Telephone” reprezintă de fapt o continuare a poveştii de mai sus, căci Gaga ajunge în închisoare pentru crima ei.

De fapt, în videoclip „telefonul” reprezintă o metaforă a creierului lui Lady Gaga, iar faptul că ea nu răspunde la telefon (adică la creier) sugerează faptul că ea este „disociată” de realitate. Această disociere este scopul suprem al programului de control al minţii Monarch. Aşa cum am explicat şi în acest articol “Vrăjitorul din Oz”, minunată poveste pentru copii, dar plină de semnificaţii oculte ascunse, în cadrul proiectului Monarch, subiectul este expus unei traume atât de violente, încât mintea sa creează o separare. Mintea sa devine divizată, şi astfel apare o nouă personalitate, modelată de către manipulatori. Această personalitate poate fi uşor folosită pentru a duce la îndeplinire anumite sarcini, ca de exemplu asasinarea unui om.

Să citim puţin din cartea dr. Ellen P. Lacter – „Relaţia dintre programul de control al minţii şi abuzul ritual”:

„Programarea de control al minţii, bazată pe traume, poate fi definită ca o tortură sistematică ce blochează capacitatea victimei de a fi conştientă (prin teroare, durere, durere, droguri, iluzionism, suprastimulare senzorială, lipsă de oxigen, căldură sau frig extrem, stimularea creierului, experienţe în apropierea morţii), care este apoi sugestionată prin implantarea de gânduri, ordine şi percepţii în mintea inconştientă, determinând astfel victima să facă, să simtă, să gândească sau să perceapă lucrurile, aşa cum doreşte persoana manipulatoare. Obiectivul este acela ca victima să urmeze ordinele, fără să fie conştientă de ceea ce face, indiferent dacă aceste ordine încalcă voinţa sau principile morale şi  spirituale ale victimei”.

Telefonul reprezintă mintea lui Lady Gaga. Ea nu raspunde la telefon, ceea ce reprezintă, simbolic, starea sa mentală disociativa
Telefonul reprezintă mintea lui Lady Gaga. Ea nu raspunde la telefon, ceea ce reprezintă, simbolic, starea sa mentală disociativa

Aşadar, versurile melodiei care le-am tradus mai sus, capătă, în contextul acestui videoclip, un alt înţeles. Dacă telefonul reprezintă mintea lui Lady Gaga (de fapt, mintea unui robot manipulat), atunci, clubul de dans este reprezentativ pentru starea sa disociativă, căci acesta poate constitui „locul magic”, unde sclavii a căror minte este controlată de manipulatori, sunt învăţaţi să se descarce în timpul evenimentelor traumatice.

În ceea ce priveşte aceste versuri din melodie „Îmi pare rău, dar nu te-aud, / Căci sunt cam ocupată”, şi ele capătă, în acest context, o altă semnificaţie. „Sunt cam ocupată” poate însemna faptul că Lady Gaga s-a disociat deja de realitate. „Iubitul” din „Alo, alo, iubitule” reprezintă, de fapt, realitatea, viaţa reală, care o cheamă pe Lady Gaga să revină la viaţă. Dar, aşa cum spun versurile, în continuare, „nu am semnal în club”, ceea ce înseamnă că ea nu se află acolo.

Versurile următoare din melodie, capătă, în această nouă lumină, o semnificaţie şi mai clară:

“Stop callin’, stop callin’,
I don’t wanna think anymore!
I left my head and my heart on the dance floor.
Stop callin’, stop callin,
I don’t wanna talk anymore!
I left my head and my heart on the dance floor.”

Tradus, ar însemna cam următorul lucru:

„Nu mă mai suna, nu mă mai suna,
Nu vreau să mai gândesc.
Mi-am lăsat capul şi inima pe ringul de dans.
Nu mă mai suna, nu mă mai suna,
Nu mai vreau să vorbesc.
Mi-am lăsat capul şi inima pe ringul de dans”.

Lady Gaga nu mai gândeşte şi nu mai vorbeşte, căci mintea şi inima ei au fost disociate de personalitatea sa, datorită programului Monarch.

Revenind la videoclip (realizat în stilul celebrului regizor Quentin Tarentino), acesta este unul cu adevărat ciudat şi şocant, căci, ţinând cont de versurile melodiei, pare că n-are nicio legătură cu acest cântec. Dar, atunci când tehnicile de control al minţii sunt aduse la lumină, simbolismul videoclipului devine evident, iar povestea sa devine mult mai coerentă.

Acest videoclip începe cu intrarea lui Lady Gaga în „închisoarea târfelor”. Aflându-se în curtea închisorii, Lady Gaga păşeşte înlănţuită şi, ceea ce e ciudat e faptul că ea poartă nişte ochelari de soare, realizaţi din ţigări. Cum ţigările îi acoperă ochii, acest lucru ar putea semnifica starea de orbire faţă de viaţa sa toxică, fiind o fiinţă teleghidată mental.

Lady Gaga 3

Mai departe, în videoclip, lui Lady Gaga pare că-i place să stea în închisoare. Să fie din cauza faptului că ea este o sclavă ce ascultă comenzile care i se dau? Probabil că da. Apoi, până la urmă, ea părăseşte închisoarea şi ajunge într-o maşină, unde discută cu o altă cântăreaţă, Beyonce. În interiorul maşinii, Gaga şi cu Beyonce poartă un dialog, ca şi cum ar fi două sclave controlate la nivelul minţii. O frază foarte interesantă atrage atenţia în cadrul acestui dialog: „Încrederea e ca o oglindă. O poţi repara dacă se sparge, dar crăpătura încă o poţi vedea”. Poate fi vorba aici de un iubit care a înşelat, dar, la fel de bine, poate fi vorba şi de stricăciunea permanentă cauzată de crearea multiplelor personalităţi în procesul de control al minţii.

În continuare, în videoclip Lady Gaga joacă rolul unei chelneriţe care-şi serveşte clienţii la masă. Ea nu numai că-i serveşte, dar…şi-i otrăveşte cu miere de albine. Oamenii sunt otrăviţi şi mor pe capete. Acest lucru poate semnifica faptul că elita francmasonică Illuminati „otrăvesc” masele cu o mass-medie toxică.

Foarte interesant e faptul că în dialogurile din maşină, Lady Gaga îi spune lui Beyonce „Miere de albine”, ceea ce aduce aminte de mierea otrăvită cu care sunt otrăviţi clienţii, dar poate însemna faptul că „mierea otrăvită” a lui Gaga şi Beyonce reprezintă muzica şi videoclipurile cu ajutorul cărora publicul este „intoxicat”.

În timp ce clienţii agonizează şi mor, Beyonce îşi pune ochelarii de soare gen „Mickey Mouse”, exact acelaşi tip de ochelari fiind folosiţi de Gaga şi în videoclipul „Paparazzi”, atunci când îşi omoară iubitul.

Beyonce purtand ochelari Mickey Mouse
Beyonce purtand ochelari Mickey Mouse
Lady Gaga purtand ochelari Mickey Mouse in 'Paparazzi'
Lady Gaga purtand ochelari Mickey Mouse in ‘Paparazzi’

În ambele videoclipuri, cântăreţele poartă ochelari de soare, în timp ce sunt înfăptuite crimele, ceea ce semnifică faptul că ele sunt programate să omoare oameni. Acest lucru nu este deloc întâmplător, întrucât urechile lui Mickey Mouse semnifică, din punct de vedere ocult, controlul minţii, toate producţiile lui Walt Disney fiind cunoscute pentru manipularea şi ocultismul pe care le creează.

După ce dansează, împreună cu Beyonce, în jurul cadavrelor fără viaţă, Lady Gaga pleacă de la locul crimei şi este prezentată apoi prezentată într-un costum de leopard.

Lady Gaga 7

În concluzie, videoclipul de la „Telephone” este încă o dovadă care demonstrează că producţiile lui Lady Gaga sunt pline de referinţe cu privire la controlul minţii şi la simbolismul Illuminati. Exemplul oferit de Gaga nu este unul pozitiv. Videoclipul poate spune un lucru simplu: lumea este pregătită să înghită orice prostie sau manipulare pe care elitele oculte o servesc, şi acest lucru este realizat prin intermediul păpuşilor controlate de către ei. Aşa cum este şi Lady Gaga. Iar noi, să nu urmăm exemplul lui Gaga şi să spunem „Nu vrem să mai gândim!”

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO