Ceva misterios îi apăru din întuneric unui şofer din Australia! Videoclipul său a făcut senzaţie pe Internet, pentru că nu se ştie despre ce e vorba…


Un şofer a surprins recent pe camera video de pe bordul maşinii sale ceva asemănător cu un „copil mic” care a apărut brusc în mijlocul şoselei, noaptea. Şoferul, pe nume Mitch Kuhne, spune că îşi conducea maşina pe o şosea de lângă Bardia (New South Wales / Australia), chiar înainte de ora 20:00, duminică, 18 aprilie 2021. Dintr-o dată, apărând din întuneric, văzu o siluetă mică pe banda din stânga.

Crezând că e vorba de un copil mic, mama lui Kuhne, care se afla şi ea în maşină, a sunat imediat la serviciile de urgență pentru a spune ceea ce a observat. Ulterior, Kuhne a luat legătura cu secția de poliție Macquarie Fields, pentru a oferi imaginile drept dovezi, însă spunându-i-se că acel copil a fost deja găsit și se îndrepta spre casă. În mod ciudat, poliția a susținut mai târziu că nu a fost găsit niciun copil, în ciuda ofițerilor care au căutat ore întregi în zonă, ceea ce a dus la o mare confuzie cu privire la acest incident.

Privind filmarea, nici măcar nu este clar dacă figura de pe drum era de fapt un copil, pentru că el nu se mişcă deloc.

Un utilizator de pe Internet a prelucrat fotografia de pe captura video, a mărit-o, i-a dat sharpness (claritate) şi şi-a dat seama că, de fapt, „copilul” este un obiect extrem de ciudat, ce pare a fi creat dintr-un material transparent. Voi ce credeţi?

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): nzherald.co.nz


Lasă un comentariu