Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

O imensă creatură marină a atacat ditamai distrugătorul american „USS Stein”?


„Monstrul USS Stein” a fost o creatură marină neidentificată care se pare că a atacat distrugătorul de escortă din clasa Knox, USS Stein, ce aparţinea de Marina SUA. Nava și-a primit numele USS Stein după Tony Stein, care a fost primul militar care a primit „medalia de onoare” pentru bătălia de la Iwo Jima. USS Stein a fost pus în funcțiune pe 8 ianuarie 1972 și, după două decenii de activitate, a fost scos din funcțiune pe 19 martie 1992.

Dar, distrugătorul USS Stein și-a câștigat popularitatea în întreaga lume atunci când a fost atacat de un monstru marin în 1976. Se crede că acel monstru era o specie necunoscută de calmar uriaș, care a deteriorat stratul de cauciuc al sonarului navei; peste 8% din suprafață a fost deteriorată. Pentru a face lucrurile și mai ciudate, aproape toate tăieturile conțineau resturi de gheare ascuțite, curbate. Ghearele erau într-adevăr mult mai mari decât se cunoştea până în acel moment, ceea ce indica faptul că monstruoasa creatură ar fi putut avea o lungime de până la 30 de metri!

Deși această creatură uriașă misterioasă pare de necrezut, nu putem nega faptul că multe din cunoștințele noastre despre suprafața Lunii sunt mai extinse decât cunoștințele noastre despre fundul oceanelor de pe Terra! Prin urmare, având în vedere vastitatea oceanelor de pe planeta noastră, nu ar trebui să fim deloc surprinși dacă într-o zi îndrăzneții exploratori descoperă o nouă formă ciudată și bizară de viață pe fundul mării. Creatura ar putea avea o dimensiune enormă, similară cu acel „monstru USS Stein”, sau ar putea fi dincolo de imaginația noastră, cu o structură a corpului diferită.


Lasă un comentariu