Elvis Presley i-a oferit drept bacşiş unui şofer chiar limuzina pe care o conducea! Ce suflet generos…


Imagine: flickr.com (Commons Creative – free)

Larry King (1933-2021) a fost un moderator american de radio și televiziune, fiind recunoscut în SUA ca fiind unul dintre cei mai mari intervievatori ai lumii. Larry King a spus odată despre marele star Elvis Presley:

Nu l-am întâlnit niciodată pe Elvis, dar l-am întâlnit pe colonelul Parker. Elvis Presley a lucrat odată la Miami Beach, la Miami Beach Convention Center. A zburat pe Aeroportul Internațional din Miami; un elicopter l-a adus la Miami Beach la heliport. O limuzină l-a luat de la heliport și l-a condus 10 străzi până la centrul de convenții, unde a făcut spectacol.

S-a întors în limuzină pentru a reveni la elicopter. Când s-a întors la elicopter, i-a spus șoferului de limuzină: „Deții această limuzina sau lucrezi pentru companie?” Și el a spus: „Lucrez pentru companie.” Și Elvis a răspus: „Acum ești proprietarul.” Bacşişul șoferului de limuzină a fost chiar limuzina.

Despre Elvis Presley, vă invit să citiţi şi următoarea teorie a conspiraţiei: Elvis Presley e încă în viaţă? Declaraţie şocantă a vărului lui Elvis care credea că în 1977 rockstar-ul american a fost înlocuit în sicriu cu o altă persoană!


Lasă un comentariu