Elvis Presley i-a oferit drept bacşiş unui şofer chiar limuzina pe care o conducea! Ce suflet generos…


Imagine: flickr.com (Commons Creative – free)

Larry King (1933-2021) a fost un moderator american de radio și televiziune, fiind recunoscut în SUA ca fiind unul dintre cei mai mari intervievatori ai lumii. Larry King a spus odată despre marele star Elvis Presley:

Nu l-am întâlnit niciodată pe Elvis, dar l-am întâlnit pe colonelul Parker. Elvis Presley a lucrat odată la Miami Beach, la Miami Beach Convention Center. A zburat pe Aeroportul Internațional din Miami; un elicopter l-a adus la Miami Beach la heliport. O limuzină l-a luat de la heliport și l-a condus 10 străzi până la centrul de convenții, unde a făcut spectacol.

S-a întors în limuzină pentru a reveni la elicopter. Când s-a întors la elicopter, i-a spus șoferului de limuzină: „Deții această limuzina sau lucrezi pentru companie?” Și el a spus: „Lucrez pentru companie.” Și Elvis a răspus: „Acum ești proprietarul.” Bacşişul șoferului de limuzină a fost chiar limuzina.

Despre Elvis Presley, vă invit să citiţi şi următoarea teorie a conspiraţiei: Elvis Presley e încă în viaţă? Declaraţie şocantă a vărului lui Elvis care credea că în 1977 rockstar-ul american a fost înlocuit în sicriu cu o altă persoană!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock