Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O anomalie ciudată de plasmă a fost observată în Arizona. Dovada hologramei proiectului Blue Beam?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankPe 29 noiembrie 2016, un videoclip interesant a fost postat pe pagina de Facebook „El despertar a un nuevo mundo”.

Videoclipul a fost filmat în Arizona, Statele Unite, şi prezintă un fulger de lumină albastră strălucitoare, care pare să fie conectat la cel puțin o capsulă. Albastrul strălucitor pare să fie de aproximativ aceeași culoare ca cea a plasmei și este posibil ca lumina să provină din rachete, din partea inferioară a capsulei.

Comentariile celor care au văzut videoclipul arată că oamenii sunt îngroziți de ce-au văzut. Lucrul cel mai ciudat despre această observație este acela că el nu poate fi explicat prin mijloacele convenționale. Această lumină în mod clar nu este vreun fulger, nemaifiind observat niciodată anterior. Dacă ar fi fost vorba de un fulger, formaţiunile de nori de deasupra n-au mai fost observate până acum.

În mass-media tradiţională nu s-a vorbit despre acest incident, probabil pentru că nu există explicații fezabile și nu se doreşte a se speria publicul larg. O explicaţie posibilă se învârte în jurul uneia dintre cele mai populare teorii ale conspirației, şi anume „Blue Beam”.  Acest proiect ar fi fost proiectat şi creat de către NASA, precum şi de către organizaţii oculte care conduc această lume, cu scopul explicit de a implementa religia “New Age” a Antihristului. Pentru implementarea proiectului Blue Beam se parcurg mai multe etape, printre care amintim: demolarea tuturor cunoştinţelor arheologice de până în prezent, proiectarea unui spectacol spaţial gigantic în 3 dimensiuni, cu holograme optice şi sunete, cu proiecţii de laser sau imagini holografice multiple ale diferitelor părţi ale lumii. Scopul final este acela de a falsifica diverse apariţii religioase (de exemplu Fecioara Maria, Krishna, Buddha etc.) cu scopul de a induce în eroare populaţia lumii, a crea un sentiment de dezamăgire, scopul final fiind acela ca vechile religii ale lumii să fie considerate a fi perimate şi de vină pentru toate războaiele lumii, fiind necesară astfel o nouă religie, ce va fi reprezentată de New Age.

blank

https://www.facebook.com/ClimaSeveroMundial/videos/1685004711829654/


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu