Nu-mi vine să cred! Cinci îngeri de lumină „dansează” pe cerul capitalei Mexicului! Sunt incredibili!


ingeri Mexico CityÎntr-un videoclip postat mai demult pe YouTube (2013) se arată prezenţa unor îngeri pe cer, surprinşi de o cameră video. Citez din descrierea videoclipului:

* Există cel puţin patru dovezi privind existenţa unor entităţi ciudate pe cerurile noastre. Una dintre dovezi a fost obţinută de Pedro Avila, un urmăritor al fenomenelor de pe cer, care a fost capabil să obţină o filmare a ceea ce par să fie entităţi de lumină.

* Acest lucru s-a întâmplat pe 27 noiembrie 2005, deasupra lui Mexico City. Acestea sunt imaginile unui eveniment atât de neobişnuit.

* Când ne uităm la ele, ne întrebăm dacă sunt entităţi de lumină, adică, ceea ce în mod uzual oamenii denumesc „îngeri”.

* Există mai multe cronici vechi care ne spun poveşti despre aceste entităţi. În Biblie există pasaje în care se vorbeşte despre fiinţe angelice.

* Ar putea ca imaginile luate de Pedro Avila să reprezinte îngeri? Să analizăm filmarea. Acolo putem observa 5 entităţi. Ele au o formă umanoidă: cap, trunchi şi membre. Ele sunt albe şi par să se învârtă atunci când îşi schimbă poziţiile. Au mişcări inteligente. Dacă ar fi fost baloane, acestea s-ar fi încâlcit. Şi putem vedea în imagini că nu e cazul; entităţile îşi schimbă constant poziţia.

5 ingeri

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock