Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

„Bărcile solare”, misterioasele nave spaţiale cu care se plimbau „zeii extratereştrii” pe timpul faraonilor egipteni!

 • 501
 •  
 •  
 •  
  501
  Shares

barcile solare„Bărcile cereşti sau solare” sunt menționate în mai multe texte ale Egiptului antic, deoarece egiptenii considerau navele spațiale ale extratereştrilor drept „bărci ale Soarelui” care navighează pe cer. Extratereştrii (sau zeii) străbăteau în antichitate cerul cu ajutorul discurilor lor spaţioase; ei puteau ajunge chiar şi în colțuri necunoscute ale spațiului cosmic.

Din aceste texte egiptene, aflăm, de exemplu, de existenţa unui excelentinginerzeu” Ra, care avea un formidabil vehicul zburător, putând ajunge oriunde îşi dorea. Iată, de exemplu, ce ne spune un scriitor antic: Ra cel Sfânt, Șoimul orizontului, însoțit de războinicii săi, s-a urcat în barca lui, pentru a ajunge într-un loc în care Horus şi-a stabilit sediul„.

Celebrul scriitor Zecharia Sitchin, în lucrarea sa „Războaiele zeilor şi ale oamenilor” ne spune următoarele: O stelă veche de pe vremea faraonilor, situată în apropierea Marelui Sfinx, avea o inscripție în care se arăta Ra, având abilităţi de înaltă tehnologie, a construit un loc protejat,” în deșertul sacru, de unde el putea urca și traversa cerul”. Acest „loc protejat” putea fi un hambar în care Ra îşi ţinea celebra „barcă solară”.

Cele mai vechi desene şi basoreliefuri egiptene prezintă aceste „bărci solare”, care probabil că erau nişte vehicule ce au fost folosite doar ca mijloace de transport pentru zei și zeițe. Pasagerii erau protejate de Ochiul atotvăzător al lui Ra”, un simbol puternic de protecție. Interesant e faptul că, în zilele noastre, „ochiul atotvăzător” este un simbol Illuminati. Oare ce vrea să ne spună? Că ei (cei din secta Illuminati) sunt continuatorii extratereştrilor din timpurile egiptene? Nimic n-ar fi imposibil!

Ar fi interesant de știut ce fel de propulsie era folosită într-un astfel de vehicul Ce fel de tehnologie extraterestră putea face universal” vehicul de zbor care era operațional atât pe ape cât şi în spațiu? Singurul vehicul cu aceste capacități ar putea fi un OZN cu decolare verticală.


 • 501
 •  
 •  
 •  
  501
  Shares
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu