Iată fotografia terifiantă a unui liliac gigant! Dacă vă intră unul de ăsta în casă, aţi încurcat-o…


liliac gigantÎn 2013, scriam acest articol (Un şarpe gigantic incredibil (ca din timpurile dinozaurilor), de 30 de metri lungime şi 300 de kilograme, a fost fotografiat în Indonezia, atârnând de un excavator) despre cum un şarpe gigantic, de 30 de metri lungime, a fost fotografiat în Indonezia. Asemenea şerpi giganţi chiar există ascunşi prin junglele ecuatoriale şi tropicale, însă nu au prea fost studiaţi de oamenii de ştiinţă.

De fapt, în junglă au mai rămas vietăţi gigantice, exemplare extrem de rare ce provin, probabil, dintr-o perioadă trecută când pe Terra fiinţele uriaşe făceau legea.

În acelaşi context se înscrie şi imaginea de la începutul articolului, care a fost extrasă dintr-un videoclip publicat pe YouTube. Titlul videoclipului este unul sugestiv: „Un liliac gigant a fost descoperit în junglă”.

În fotografie se poate observa doi oameni cu câte o puşcă în mână, care ţin în aer un uriaş liliac (probabil mort), care are înălţimea bărbaţilor, deci circa 1,80 de metri. Anvergura aripilor liliacului este şi ea impresionantă: circa 2 metri.

Desigur, au apărut comentarii care spun că fotografia e una falsă, fiind cea mai probabil „photoshopată”, ipoteză care nu poate fi exclusă. Dar, desigur, trebuie să luăm în calcul ca această poză să fie una adevărată, mai ales că biologia recunoaşte existenţa unei specii de liliac gigantice, cum e „vulpea zburătoare uriaşă, cu capul aurit” (scuzaţi cacofonia, dar nu ştiu cum putea fi evitată) – vedeţi articolul de pe Wikipedia.

liliac gigant 1

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO