Un OZN gigant s-a prăbuşit într-un lac din Canada, iar autorităţile ne ascund acest lucru! Ei zic că e vorba doar de un exerciţiu militar cu un „avion prăbuşit”… Ce vrăjeală!


OZN lacÎn Manitboa, Canada, în rezervaţia Jackhead, a fost anunţată prăbuşirea unui OZN în lacul Winnipeg. La emisiunea radio moderată de „Third Phase of the Moon”, a sunat un martor, pe nume Mark, care a relatat următoarele:

* Nava în formă de disc am văzut-o prăbuşindu-se prin gheața din lac; cel puțin o persoană a fotografiat OZN-ul, dar dovada sa a fost reținută de către armata canadiană.

* Am luat contact cu un fost locuitor al rezervaţiei, care mai trăieşte încă acolo și m-a informat despre toată situația în această seară. Am fost, de asemenea, informat că nimeni nu are voie să părăsească sau să intre în rezervaţie în acest moment, iar armata bate din ușă în ușă şi vorbeşte cu locuitorii. Militarii îi informează pe locuitori că efectuează nişte exerciții de pregătire de urgență, dar în ultimele 2 zile în Manitoba a fost extrem de frig și este foarte periculos ca cineva să stea prea mult în timpul liber.

* Armata s-a mutat cu tot echipamentul lor în zonă, împiedicând efectiv orice vedere a ceea ce s-ar fi putut prăbuși în apă sau ceea ce face ea acolo, dar eu sunt sigur că ea caută probe.

Dar asta nu e tot! În plus, pe Twitter, au apărut câteva poze ale unor maşini ale armatei canadiene care se îndreaptă spre rezervaţia Jackhead:

militari jackhead

În ciuda relatărilor a diverşi cetăţeni precum că în zonă a fost relatată prezenţa unui OZN şi a faptului că mai multe forţe militare folosesc snowmobil-uri pentru a trage un disc gigant, forțele canadiene spun că nu e vorba de nimic altceva decât de nişte exerciţii militare pe care le fac în zonă. Locotenent-colonelul Paul Davies, ofițer comandant al Batalionului Teritorial 38 din Canada, a declarat aceasta pentru CBC News următoarele: „Nu există extratereștri, sunt doar prietenii mei din forțele aeriene care ajută în efectuarea acestui exercițiu militar.” Acelaşi Davies a declarat că militarii efectuează un exerciţiu pentru recuperarea unui avion prăbuşit, şi nu a unui OZN!

P.S. Eu cred că autorităţile iar ne mint şi o fac cu neruşinare. Cică exerciţiu militar cu un avion prăbuşit… Ce vrăjeală!

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock