Yangtze, cel de-al treilea fluviu din lume, s-a transformat în roşu, asemenea sângelui! Apocalipsa lui Ioan pare că se împlineşte…


Pentru un fluviu cunoscut ca „fluviul de aur”, roşu e o culoare stranie pentru a putea fi observat. Da, celebrul fluviu chinez Yangtze (cel de-al treilea fluviu din lume) a devenit roşu, iar oficialii chinezi habar n-au de ce este aşa.

Chinezii au observat culoarea roşie după ce Yangtze a traversat oraşul Chongqing, cel mai mare centru comercial şi industrial din sud-vestul Chinei, citadelă cunoscută şi sub numele de „oraşul-munte”, întrucât multe din clădirile şi fabricile sale stau pe o mulţime de dealuri şi vârfuri. Pescarii şi alţi oameni care se bazează pe fluviu pentru desfăşurarea activităţilor lor au devenit profund îngrijoraţi. Se pare că fluviul a început să se coloreze în roşu în aproapierea oraşului Chongqing, iar oficialii chinezi investighează cauza.

P.S. În ultimii ani, râurile şi fluviile lumii se transformă din ce în ce mai mult în roşu. De exemplu, în februarie 2012, râul Beirut s-a transformat în roşu (vezi ştire din The Daily Star). Tot în China, anul trecut, în decembrie 2011, râul Jian s-a făcut şi el roşu (vezi ştirea de pe CNN). Iată şi alte ştiri despre ape care s-au colorat în roşu: în august 2011, un lac din Texas s-a înroşit (vezi ştirea de pe Yahoo News); în septembrie 2011, o cascadă din Canada (Rockies Waterfall) s-a făcut de culoarea sângelui (vezi ştirea de pe AOL.com); în aprilie 2011, râul Huron din SUA s-a transformat şi el în roşu (vezi ştirea de pe site-ul Norwalk Reflector); în martie 2011, un iaz din Australia s-a înroşit (vezi ştirea de pe Yahoo News). Şi mai sunt şi alte evenimente asemănătoare (dar v-aş plictisi cu atâtea exemple). Chiar şi în Antarctica apele îngheţate se transformă de culoarea sângelui (gheţarul Taylor – vezi ştirea de pe Discover Magazine). Cei care susţin că ar fi vorba doar de poluare, nu cred că ar mai putea găsi explicaţii pentru înroşirea din Antarctica, unde se ştie că nu prea există activitate umană…

Dar să ne aducem aminte din nou de Apocalipsa lui Ioan (16:3) şi de celebrul verset: „Al treilea (înger) a vărsat potirul lui în râuri şi în izvoarele apelor. Şi apele s-au făcut sânge.” Se pare că această apocalipsă creştină pare să se împlinească din ce în ce mai mult în aceste vremuri. Vă invit să recitiţi acest articol din ianuarie 2012 (https://www.lovendal.ro/wp52/cele-7-semne-ale-apocalipsei-sa-descoperim-secretele-din-apocalipsa-lui-ioan/) despre cele 7 semne ale Apocalipsei, în care vorbesc inclusiv de transformarea apelor în roşu.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO