Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

EXCLUSIV! Mesaje primite prin channeling de la extratereştrii benefici: „Şi noi căutăm Fiinţa Supremă. Prin urmare, nu suntem zei, ci egalii voştri”. Ce alte secrete au mai spus?


Foto: needpix.com (Commons Creative – free)

Vom explora astăzi presupusul mesaj primit prin channeling de la un bărbat pe nume Eric Julien, care pretinde că s-ar afla în legătură cu extratereştrii care doresc binele omenirii. Ştiu, mulţi or să spună că totul e o „porcărie”, însă negarea oarbă e poate mai periculoasă decât acceptarea oarbă a unui fapt. Oricum, acest mesaj presupune acceptarea câtorva lucruri: realitatea vizualizării la distanță, proiecția astrală, folosirea channeling-ului și existența extratereştrilor. Dacă credeţi că toate aceste lucruri sunt doar fantezii, vă spun atât: universităţile, serviciile secrete sau armatele naţionale au folosit sute de milioane de dolari pentru cercetarea lor. Ar fi făcut-o degeaba, dacă nu erau siguri că există şi ceva real în ele?

Scriam în ianuarie 2019 un articol – Un document secret CIA, dar declasificat, demonstrează cum ruşii şi americanii folosesc masiv telepatia şi tehnicile parapsihologice în domeniul militar – în care arătam un document secret declasificat care demonstrează cum CIA foloseşte telepatia şi tehnicile parapsihologice în domeniul militar. Un alt document declasificat CIA ne vorbeşte despre planul astral al Universului (Un document secret CIA, recent declasificat, ne vorbeşte despre “planul astral” al Universului, un concept care nu se învaţă la şcoală). Din arhivele descretizate CIA mai aflăm că în anii 70 în cadrul Armatei Americane s-a înfiinţat proiectul Stargate, pentru a investiga posibilitatea folosirii fenomenelor psihice în domeniul militar şi al serviciilor secrete. CIA a încercat atunci să investigheze „vederea la distanţă” – un fenomen parapsihologic – pentru a putea explora planeta Jupiter (citiţi mai multe AICI).

De ce am dat toate aceste exemple? Pentru a arăta, prin documente oficiale, că şi serviciile secrete se ocupă cu studiul parapsihologiei, şi a bagateliza toate aceste lucruri înseamnă mai mult decât superficialitate. Ideea e că trebuie să avem o „minte deschisă” şi să acceptăm toate aceste lucruri care acum ni se par a fi „paranormale”, fanteziste.

Povestea lui Eric

Aşadar, să revenim la povestea lui Eric. Bărbatul a fost pilot militar, controlor de trafic aerian și administrator de aeroport, deținând un master în economie. El afirmă că, de la vârsta de 6 ani, a trăit experiențe cu extratereştri și OZN-uri. Eric a publicat în 2006 o carte cu titlul „Știința extratereștrilor”. Această lucrare a fost revizuită de un număr de cercetători din domeniu, obţinând o atenție ridicată. Un cercetător ozenistic celebru, Michael Salla, a spus despre această carte că nu este o lucrare plagiată, fiind foarte impresionat de munca lui Eric. De-a lungul timpului, bărbatul a continuat să vorbească la o serie de conferințe despre extratereştri și OZN-uri.

Mesajul primit de la extratereştri

Şi acum vă voi prezenta (voi spicui) câteva idei principale de la mesajul primit de Eric Julien de la extratereştri, prin chanelling. Puteţi să-l credeţi sau nu – depinde doar de voi.

* Noi suntem creaturi conștiente din această galaxie, pe care voi i-aţi numit „extratereștri”, chiar dacă realitatea este mai subtilă. Nu există nicio diferență fundamentală între voi și noi, cu excepția faptului că ați experimentat anumite etape de evoluție.

* Ca în orice altă societate organizată, există o ierarhie în relațiile noastre interne.

* Ca majoritatea dintre voi, şi noi căutăm „Ființa Supremă”. Prin urmare, nu suntem zei sau semizei, ci practic egalii voștri în Frăția Cosmică.

* Din punct de vedere fizic suntem oarecum diferiți faţă de voi, dar majoritatea dintre noi avem o formă umanoidă.

* În anumite etape ale evoluției, „umanitățile” cosmice descoperă anumite principii științifice cu privire la materie. Dematerializarea și materializarea se află printre ele. Umanitatea voastră a obținut invizibilitatea totală în câteva laboratoare, în strânsă colaborare cu alte creaturi extraterestre, cu prețul unor compromisuri periculoase.

* Pe lângă obiectele sau fenomenele aeriene sau spațiale, cunoscute de voi ca „OZN-uri”, există nave spațiale multidimensionale care posedă aceste capacități extinse. Multe ființe umane au fost în contact vizual, auditiv, tactil sau psihic cu astfel de nave.

* Voi, oamenii de pe Terra, sunteți urmașii mai multor tradiții, care, de-a lungul timpului, s-au îmbogățit reciproc prin contribuțiile fiecăruia.

* Până de curând, omenirea trăia într-un control satisfăcător al deciziilor ei. Dar, ea pierde din ce în ce mai mult controlul propriei sorţi, în parte datorită utilizării tot mai mult a tehnologiilor avansate care vă afectează corpul și mintea și, în cele din urmă, vor avea consecințe letale ireversibile asupra ecosistemului Pământului.

* Dacă nu veţi avea parte de o reacție colectivă de mare amploare, omenirea va dispare.

* Pământul a devenit acum un sat în care toată lumea îi cunoaște pe toți ceilalți, dar totuși conflictele persistă și amenințările de tot felul cresc în intensitate și durată.

* Persoanele care au multe capacități potențiale nu le pot exercita cu demnitate.

* Sunteţi câteva miliarde, dar totuşi condițiile voastre de viață depind de un număr mic de reprezentanți politici, financiari, militari și religioși.

* Gândurile și credințele voastre sunt modelate după interese partizane, oferindu-vă, în același timp, senzația că vă controlați total destinul.

* Răspândirea informațiilor false sau parţial adevărate este o strategie eficientă pentru manipularea ființelor umane. Inducerea gândurilor și emoțiilor este o strategie veche de manipulare.

* Micșorarea multor resurse naturale este inevitabilă și nu a fost lansat niciun proiect de remediere a acestui fapt. Lipsa resurselor și distribuția lor inechitabilă vor provoca lupte fratricide la scară largă. Acesta este motivul pentru care, mai mult decât oricând în istoria voastră, deciziile de astăzi vă vor afecta în mod direct și semnificativ supraviețuirea de mâine.

* Ura crește, dar la fel și iubirea. Acest lucru vă menține încrederea în capacitatea voastră de a găsi soluții.

* Omenirea are parte de o inerţie, dar această inerție este în multe feluri tipică oricărei civilizații. Ce eveniment ar putea-o modifica radical? De unde ar putea veni o conștientizare colectivă și unificatoare?

* Există două modalități de a stabili un contact cosmic cu o altă civilizație: prin reprezentanții săi permanenți sau direct cu persoane obișnuite. Prima modalitate implică lupte de interese, a doua cale aduce conștientizare.

* Prima cale a fost aleasă de un grup de rase extraterestre motivate de menținerea omenirii în sclavie, controlând astfel resursele Pământului, bazinul său genetic și masa de energie emoțională a omului.

* A doua cale a fost aleasă de un grup de rase extraterestre benefice.

* Puțini dintre voi sunteţi conștienți că entităţi non-umane au fost implicate în centralizarea puterii în lumea voastră și în preluarea subtilă a controlului Pământului. Aceste creaturi nici măcar nu sunt vizibile în planul vostru material.

* Pacea și reunificarea popoarelor de pe Terra ar fi un prim pas către armonia cu civilizații extraterestre. Dar, cei care vă manipulează din umbră nu doresc acest lucru pentru că ei ştiu că, prin diviziune, stăpânesc.

* Scopul vostru este să vă uniți, respectând aceste rădăcini diferite, pentru a îndeplini un scop comun.

* Pacea nu înseamnă pur și simplu să nu faceţi război; ea constă în a deveni ceea ce voi sunteţi în realitate, o fraternitate, o unitate.