O femeie ciudată a pretins în 1954 că este o extraterestră care a venit din Venus… apoi a dispărut fără urmă


Dintre toate fenomenele care înconjoară presupusele vizite ale extratereștrilor pe planeta Pământ, unul dintre cele mai misterioase evenimente este cel legat de o femeie, pe nume Dolores Barrios, care susținea în anul 1954 că a venit de pe Venus, pentru a împărtăși informații cu omenirea.

În prezent, planeta Venus este acoperită de nori denși, având o temperatură la suprafață de peste 450 de grade, suficientă pentru a topi zincul, plumbul și majoritatea materialelor organice. Se crede că Venus este cel mai fierbinte loc din sistemul solar, cu excepția Soarelui însuși. Cu toate acestea, studiile susțin că este posibil ca el să fi fost locuit cândva. Și, de fapt, Dolores Barrios și tovarășii ei au pretins că proveneau dintr-acolo.

Totul s-a întâmplat în 1954, în Monte Palomar, California, la o Convenţie OZN, organizată de George Adamski, Truman Beturum și Daniel Fry, acolo discutându-se despre presupusele contacte „extraterestre” pe care le-au experimentat. La convenția OZN din California au participat sute de oameni, inclusiv presupuși contacți cu extratereștri, agenți FBI și diverși martori ai observărilor de nave spațiale extraterestre.

În prima zi a congresului, fiecare dintre organizatori și-a împărtășit experiența. George Adamski, care era binecunoscut pentru poveștile sale despre legăturile cu umanoizii de pe planeta Venus, a profitat de situație pentru a promova și a vinde cărțile ei publicate. În discursul său la congres, Adamski a spus că nativii planetei Venus se aseamănă foarte mult cu ființele umane. Potrivit acestui specialist, extratereștrii pătrunseseră adânc în Pământ și reușiseră să se camufleze, ca cetățeni, în marile orașe dezvoltate ale planetei.

La finalul primei zile a congresului, toată lumea a fost surprinsă de apariția unei tinere ciudate însoțită de alte două persoane. Femeia avea păr blond, ochi mari și întunecați care îi intimidau pe cei prezenți. Potrivit altor martori, în structura craniului ei era ceva atipic care a atras atenția tuturor.

Participanţii la congres au întrebat-o dacă extratereștrii călătoresc pe Pământ de pe Venus și răspunsul femeii a fost clar: „Da, cei mai mulți dintre ei vin de pe acea planetă”. Așa că, un jurnalist brazilian pe nume Joao Martins, venit la congres de la Rio de Janeiro, a decis să facă un pas mai departe și să o intervieveze pe femeia ciudată şi pe doi prieteni ai ei. În timpul conversației, s-a aflat că numele femeii era Dolores Barrios, ea pretinzând că era designer de modă din New York. Cei doi bărbați erau prietenii ei, Donald Moran și Bill Jackmart, care pretindeau că erau muzicieni în Manhattan Beach, California. În ciuda numelor și profesiilor date de cei trei, Martins era la fel de suspicios față de Dolores, dar şi faţă de ceilalţi doi bărbaţi.

A doua zi, jurnalistul brazilian i-a abordat din nou pe cei trei presupuși extratereștri și le-a făcut mai multe fotografii, lucru care nu le-a plăcut. După ședința foto improvizată, Dolores Barrios, și cei doi însoțitori ai săi, au plecat în direcția pădurii care înconjura sediul unde avea loc Congresul OZN. De atunci, nimeni altcineva nu i-a mai văzut. Câteva zile mai târziu, în aceeași zonă, s-a întâmplat un eveniment uluitor: mai multe persoane au văzut un OZN decolând din pădure și pierzându-se pe cer.

În octombrie 1954, întreaga poveste a congresului, presupuşii venusieni și ciudata lor evadare a fost publicată de Martins în săptămânalul brazilian „O Cruzeiro”, care a obținut vânzări foarte bune. Organizatorului congresului, Adamski, nu i-a plăcut răspândirea acestei povești, deoarece a considerat că acest trio a participat în mod deliberat la evenimentul lui pentru a „poza în venusieni” și a-i deteriora reputația de specialist în viața extraterestră.

Cu toate acestea, ani de zile cercetătorii OZN-uri au încercat să descopere adevărul despre Barrios, dar nici în New York, nici în California, nici într-un alt stat din SUA nu au reușit să îi găsească. O prietenă a jurnalistului Joao Martins a spus că a văzut-o pe femeie intrând într-un cinema din Rio. Deși majoritatea credeau că totul a fost o fraudă, nu s-a confirmat niciodată cine era cu adevărat acea femeie interesată de extratereștri.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO