„OZN-ul” deasupra unui oraş italian a creat stupoare pe Internet: ne supraveghează extratereştrii sau o simplă pareidolie?


În 2016, orașul italian Lecco a devenit martor la un eveniment bizar, despre care unii cred a fi un OZN  avansat. Fotografiile care arată ceea ce pare a fi o navă interdimensională care plutește deasupra orașului au captat atenția pasionaților de OZN-uri din întreaga lume și sunt oferite drept dovezi clare ale prezenţei extraterestre. Imaginile controversate au fost surprinse pe 2 noiembrie 2016 de Giuseppe Filipponi și postate pe Facebook a doua zi. Au fost vizionate de mii de oameni și au devenit rapid virale atunci.

Imaginile arată o navă enormă, translucidă, care a părut că ar fi desfăşurat mai multe sfere mai mici de lumină, despre care se crede că ar fi un fel de drone de supraveghere ale OZN-urilor.

Unii consideră că nu e nimic nenatural în spatele acestei apariții, cel mai probabil vinovat fiind un fenomen meteorologic ciudat care implică un nor cumulonimbus. Argumentul lor este că pareidolia îi face pe oameni să vadă lucruri și să recunoască forme familiare în locuri în care de cele mai multe ori nu există nimic. Cumulonimbus este un nor dens, înalt, asociat cu furtuni și instabilitate atmosferică, format din vapori de apă sub acțiunea unui vânt ascendent. Norii Cumulonimbus se pot forma izolat, grupați sau de-a lungul unui front atmosferic rece sub forma liniilor de furtuni.

Pe cealaltă parte a mesei avem un număr mare de pasionați de extratereștri care sunt convinși că fotografiile arată de fapt interesul personal al extratereștrilor pentru omenire.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock