Incredibilele povestiri ale indienilor nativi din America despre „fiinţele din stele”


Se pare că amerindienii (indienii care s-au născut în America) nu au nicio teamă de extratereștri, deoarece a existat un moment în care  ființele umane interacţionau liber cu fiinţele din stele. Înainte ca europenii să descopere America, acest teritoriu era populat de mai multe culturi, însă, din păcate, mulţi dintre ei au fost masacraţi aproape în totalitate de către europeni. Au existat însă, din fericire, şi supraviețuitori ai amerindienilor care au păstrat de la strămoşii lor destule povestiri despre „fiinţele din stele”, care i-au învăţat foarte multe lucruri.

S-a tot spus că oamenii din vechime au fost în contact cu fiinţe extraterestre avansate, iar acest lucru este evidențiat de numeroasele povești care detaliază aceste interacțiuni. Multe culturi ale vorbesc despre obiecte zburătoare, precum şi despre alte tehnologii avansate, care la vremea respectivă erau considerate magice. Aceste povestiri se regăsesc şi în miturile triburilor din America.

Richard Wagamese, un amerindian preocupat de acest subiect, a spus că poporul său are o mulţime de poveşti despre „fiinţele din stele” care au venit pe Pământ cu multe generații în urmă. Aceşti extratereştri au adus cu ei învățături și povestiri care erau spirituale, împreună cu mai multe hărți ale Cosmosului.

Indienii Hopi reprezintă un popor pașnic, iar ei credeau că strămoșii lor au venit din constelaţia Pleiadelor. Legendele indienilor din Dakota către același grup de stele, pe care îl numesc Tiyami, ca fiind casa strămoșilor lor. Alţi indieni credeau, de asemenea, că strămoșii lor proveneau din stele, dar au venit în formă de spirit și apoi s-au transformat în oameni când au ajuns pe Pământ.

Amerindienii din Lakota vorbesc adesea despre ființe misterioase și celeste care se manifestau ca şi sfere de lumină și alegeau copiii care să-i urmeze atunci când călătoreau în timp și spațiu.

Un alt amerindian, Stephane Wuttunee, specialist în acest domeniu, a crescut într-o comunitate unde s-au auzit multe povestiri despre extratereştri. Acesta a spus că „oamenii stelelor” nu erau deloc temători, ei venind în „obiecte zburătoare”.

Amerindienii mai spun că în zilele noastre, omenirea se află pe drumul distrugerii – acesta fiind şi motivul pentru care legătura dintre „fiinţele din stele” şi oameni a devenit mai slabă. Se pare că extratereştrii s-au întors la casele lor și continuă să vină să viziteze Pământul din când în când, pentru a vedea dacă oamenii s-au îndreptat.


Lasă un comentariu