Copilul rus genial care spune că este încarnarea unui extraterestru care a trăit odată pe Marte: ce secrete ascunde?


Ştirile despre Boriska Kipriyanovich au făcut ocolul lumii încă din 2017, când băiatul avea 11 ani şi când a făcut câteva afirmații fantastice despre viața sa trecută și despre scopul său pe Pământ. Kipriyanovich, care provine din Volgograd (Rusia) are abilități lingvistice și matematice deosebite. Băiatul susţinea la vremea respectivă şi încă susține că este reîncarnarea unui individ care a trăit cândva pe planeta Marte, ca parte a unei civilizații care a fost devastată de un conflict nuclear. El a mai spus că unele dintre speciile din care a făcut parte, continuă să supraviețuiască şi astăzi pe „planeta roșie”, ele în prezent lucrând pentru a-și reconstrui societatea distrusă. Iar scopul băiatului pe Pământ ar fi acela de a se asigura că nu se va întâmplă același lucru aici pe Terra.

Deși este ușor să respingi povestea lui Kipriyanovich ca fiind produsul unei imaginații hiperactive, nu se poate nega că abilitățile și cunoștințele sale sunt mult peste medie. Potrivit mamei sale, el dobândise abilitatea de a citi și de a desena când avea mai puțin de 2 ani și și-a menținut întotdeauna un interes puternic pentru planeta Marte și pentru explorarea spațiului cosmic. Când a început școala, profesorii lui au fost și ei impresionați de intelectul său.

Dar ar putea exista vreun adevăr în ceea ce spune el? Marte este un loc extrem de inospitalier și, dacă a existat un conflict nuclear între doi inamici într-un război străvechi, deocamdată nu există vreo dovadă al acestuia. În plus, condițiile de pe Marte sunt actualmente imposibile pentru a face faţă supravieţuirii.

Poate că băiatul își amintește de o viață trecută de pe o altă lume îndepărtată, într-un sistem solar îndepărtat. Pe de altă parte, poate că „amintirile” sale ale unei vieți trecute ca şi extraterestru sunt produsul fascinației sale din copilărie pentru acest subiect. Probabil că nu vom ști niciodată sigur…

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): Genius Russian Child Claims He is From Mars, Will Save Humanity from Nuclear Destruction; Who Is Boriska Kipriyanovich? / sciencetimes.com


Lasă un comentariu