Un aşa-zis „călător în timp” din anul 2027, postează pe TikTok fotografii ale unui oraş pustiu, susţinând că el este ultima persoană în viaţă de pe Pământ


Un bărbat care le-a spus oamenilor că este un „călător în timp” blocat în anul 2027, a făcut un nou videoclip care arată aparent un oraș pustiu. Javier are 6,5 milioane de urmăritori pe contul său de TikTok @unicosobreviviente și îşi distrează urmăritorii cu clipuri din ceea ce el susține că este o „lume post-apocaliptică”. În mod inexplicabil, lumea se termină dramatic după o mare bătălie cu extratereștrii care urmează să ne invadeze în viitorul apropiat, conform lui Javier. Din anumite motive în această lume, el este încă în viață și are o conexiune la Internet și acces la TikTok, având și abilitatea de a trimite mesaje înapoi în timp adepților săi.

Întrucât în primul videoclip nu a fost crezut de multă lume că ar fi un „călător în timp”, Javier revine cu un alt videoclip în care prezintă mai multe imagini din Barcelona, ​​Spania, dintr-o zonă urbană destul de populată. Deşi mașinile sunt parcate pe marginea drumului și păsările zboară pe lângă el, nu există nicio persoană care să meargă sau să conducă. Imaginile se pare că au fost înregistrate dimineața devreme, unii oameni sugerând că au fost făcute în timpul perioadei de blocare din cauza pandemiei de coronavirus (2020-2021).

De când videoclipul a fost încărcat pe 7 noiembrie 2021, el a fost vizionat (până la ora scrierii acestui articol) de peste 2 milioane de ori și a strâns mii de comentarii. Cineva a spus: „Încearcă un stream live pentru a demonstra că te afli în 2027 într-o locație care este în general aglomerată”. Altul l-a întrebat: „Prietene, de unde îţi iei serviciul de Internet?”

Barcelona, 2027 – oraş pustiit de o „invazie extraterestră”!?

Lasă un comentariu