Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Ruşii glumesc spunând că Lenin ar fi în viaţă, după ce o ambulanţă a fost văzută la Mausoleul unde este depus cadavrul îmbălsămat al marelui comunist


Ruşii speculează că liderul comunist Vladimir Lenin (mort în 1924, deci acum 94 de ani) ar fi, de fapt, în viaţă, după ce o ambulanță a fost văzută îndreptându-se la mormântul lui, din Mausoleul din Moscova.

Doi angajați ai ambulanței ruse au fost văzuţi grăbindu-se în direcția locului de odihnă a marelui lider comunist, aflat în Piața Roșie din Moscova. Imaginea a provocat un val de glume pe Internet, multe persoane făcând referire la un episod al serialului de animaţie „The Simpsons”, în care Lenin revine la viață pentru a „zdrobi capitalismul”.

Un utilizator de pe Internet a scris: „Pregătiţi-vă,  burghezilor, Lenin s-a trezit!” Un altul a adăugat: „Lenin trăiește, Lenin trăiește, Lenin trăiește!”

Cadavrul revoluționarului comunist a fost expus public la Mausoleu, în Piața Roșie, începând din 1945. Nu a fost oferit niciun comentariu oficial în legătură cu incidentul, de către personalul mausoleului sau de către serviciul de ambulanță din Moscova. Unele ziare locale cred că incidentul s-a datorat unui turist căruia i-a venit rău.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): dailystar.co.uk