Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Există „camere Tesla” capabile de a vindeca orice boală şi de a inversa îmbătrânirea cu până la 30 de ani? Această „tehnologie extraterestră” ar putea fi disponibilă pentru umanitate – susţine într-o postare halucinantă site-ul conspiraţionist rumormillnews.com

  •  
  •  
  •  
  •  

blankÎntr-o postare halucinantă scrisă pe 12 octombrie 2020, site-ul conspiraţionist rumormillnews.com ne oferă nişte informaţii prea SF pentru a fi crezute. Astfel, se spune că în curând omenirea va avea parte de tehnologii medicale de vindecare extraterestre, în care orice boală / afecţiune ar putea fi vindecată instantaneu şi, totodată, s-ar putea inversa îmbătrânirea unei fiinţe umane cu până la 30 de ani.

Citez din postarea incredibilă:

„Sunteţi conştienţi că putem trăi 1.000 de ani sau mai mult? Această tehnologie se află foarte apropiată de a fi disponibilă pentru umanitate. Până acum, aceste tehnologii extrem de avansate şi de futuriste au fost ascunse umanităţii de către Elita Globală, dar lucrul acesta s-a terminat, din moment ce ei pierd controlul asupra acestei planete.

Trump a spus pe 14 iunie că „într-un an, toate procedurile din spitale vor fi învechite”. Fiecare oraş va avea paturi medicale şi camere Tesla, capabile de a vindeca şi de a repara ADN-ul. Se va putea inversa îmbătrânirea unei fiinţe umane cu până la 30 de ani; s-a terminat cu autismul, cancerul şi nu va mai fi nevoie de vaccinuri (…)

Paturile medicale (Med Bed) au abilitatea de a creşte organe care lipsesc, ca vezica biliară, rinichi etc, prin folosirea spectrului şi frecvenţelor de lumină.

Tehnologia Med Bed a fost surprimată şi ascunsă publicului de mult timp. Din fericire, datorită schimbării planetare de la 3D la 5D, creşte cererea de transparenţă pentru conştiinţa umană colectivă, iar un număr mare de oameni curajoşi vin să dezvăluie ceea ce ne era ascuns de decenii (sau chiar secole întregi)”.

Deşi mi-ar place să ştiu că ar exista o asemenea tehnologie avansată de vindecare (ca în serialul SF „Star Trek”), totuşi nu pot să cred…

blank

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): rumormillnews.com


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu