Zvastica pe Lună: au ajuns naziştii pe Lună în timpul celui de-al doilea război mondial?

363

zvastica pe LunaNişte fotografii care au fost date publicităţii recent pe Internet, şi care arată imagini luate de sonda Cassiopeia de pe aşa-zisa faţă întunecată a lumii, a creat mari controverse atât printre astronomi, cât şi printre adepţii teoriei conspiraţiei, anunţă portalul on-line Truth Today.

Fotografiile relevă o structură în craterul Schroedinger, din apropierea regiunii polare de sud a lunii, iar sursele oficiale au dat greş în a găsi vreo explicaţie. Oamenii de ştiinţă sunt uimiţi de această descoperire, iar numeroşi cercetători ai fenomenului OZN au interpretat totul ca o probă în demonstrarea existenţei extratereştrilor.

Fotografiile respective sunt indistincte, parţial datorită distanţei orbitale a probei şi a interferenţei prafului lunar ionizat de deasupra craterului, dar totuşi o formă regulară poate fi distinsă între aceste poze, localizată în lateralul unui crater circular cu diametrul de 1,5 kilometri, care, la rândul său, e situat într-o depresiune mai mare şi iregulară.

Într-adevăr, nu e prima oară când forme regulare au fost observate în fotografii luate din spaţiu. Să ne aducem aminte de faimosul chip sau de celebrele piramide, observate în regiunea Cydonia din Marte. Dar de data aceasta, astronomii sunt împărţiţi în a mai considera zvastica de pe Lună ca fiind ceva real sau doar o iluzie optică. Da, aţi citit bine: pe Lună a fost descoperită o zvastică!

Descoperirea de pe Lună a intrigat, în special datorită formei sale extraordinare. Aşa-zisa anomalie seamănă, în mod clar, cu zvastica, simbolul folosit, printre alţii, şi de către naziştii germani în anii 1930-1940. Acest lucru i-a condus pe unii conspiraţionişti la concluzia că naziştii ar fi ajuns pe Lună în timpul celui de-al doilea război mondial. În India, zvastica mai este folosit în continuare ca simbol al prosperităţii, fericirii şi norocului, aşa că noua descoperire îi face să creadă că pe Lună este reprezentat poporul indian.

Pe de altă parte, Martin Krauss, un cercetător renumit din domeniul OZN-ului, afirmă categoric: “E un semn al extratereştrilor din Alpha Centauri, cei care au adus viaţa pe Pământ în urmă cu milioane de ani în urmă, şi care au lăsat un semn pe Lună pentru a marca trecerea lor”.

NASA spune că e doar un balon meteorologic

Purtătorul de cuvânt al NASA, Roslyn Villacorta, a declarat că observaţiile vizuale au rezultat în urma disturbării semnalului de către un balon meteorologic, aliniat între satelitul Cassiopeia şi centrul de recepţionare de pe Pământ. “E o coincidenţă nefericită că acest semnal de eroare a format simbolul zvasticii“. (NASA e penibilă, ca întotdeauna, în explicaţii)

Naziştii au fost deja pe Lună în 1945

Omul de ştiinţă român, Radu Tomovici, cel care a studiat de decenii toate teoriile conspiraţiei, nu este de acord cu explicaţia oferită de NASA. “De aproape 70 de ani, se ştie că naziştii au avut un program coordonat de Hans Kammler, în timpul celui de-al doilea război mondial, ce avea ca scop cucerirea spaţiului. Se pare că acest Kammler, care a dispărut misterios la sfârşitul celui de-al doilea război, şi echipa sa au reuşit”.

UPDATE la câteva ore după publicarea articolului iniţial! Dovada că zvastica există pe Lună!

zvastica pe Luna 2

Da, zvastica există pe Lună. Însă există o singură problemă: ea apare în filmul de ficţiune “Iron Sky”, o comedie SF ce va fi lansată în curând.