O nouă ipoteză şocantă: Atlantida a fost un tărâm locuit de extratereştrii de pe Marte care au migrat spre Terra acum 65 de milioane de ani


Un cititor îmi trimite într-un email teoria sa privind Atlantida. Recunosc că este una interesantă, dar, din păcate, nu se bazează pe dovezi, ci doar pe anumite presupuneri.

În trecutul îndepărtat al Universului, pe Marte a existat viaţă şi de aici a apărut o civilizaţie extraterestră care a reuşit să ajungă într-un stadiu avansat de dezvoltare. Dar, toate resursele planetei se epuizară, aşa că, inevitabil, între marţieni izbucniră mai multe războaie devastatoare care a dus populaţia marţiană la doar câteva sute de locuitori. Ştiind că Pământul ar fi o gazdă perfectă pentru a începe de la capăt, marţienii hotărâră să se instaleze pe Pământ, aducând cu ei tehnologia lor cea avansată. Dar, nu înainte de a avea grijă să omoare toţi dinozaurii acum 65 de milioane de ani, căci nu ar fi putut convieţui cu asemenea reptile gigantice.

Marţienii se instalară într-un loc numit „Atlantida”, în jurul Mării Mediterane de astăzi. Ei construiră în acel loc un oraş uriaş, foarte avansat din punct de vedere tehnologic, dar care îl înconjurară cu un zid mare, pentru o minimă protecţie faţă de potenţialele ameninţări exterioare. La un moment dat, unii din marţieni au vrut să meargă dincolo de ziduri, dar conducerea nu a permis acest lucru… un război civil izbucni în curând. Dar, o parte din marţieni reuşiră să evadeze din Atlantida şi să fugă în restul Terrei, ducând cu ei o parte din tehnologie…dar cea mai avansată tehnologie se afla în continuare pe Atlantida.

La un moment dat pe Pământ avu loc „potopul lui Noe”, de care se aduce aminte şi în Biblie. Toată Atlantida fu scufundată în timpul acestui potop şi doar câţiva marţieni-atlanţi reuşiră să supravieţuiască acestei calamităţi naturale. Ei se refugiară în Egipt şi Grecia şi construiră marile temple greceşti şi piramidele egiptene.

Cât de adevărată ar putea fi o asemenea poveste?


Lasă un comentariu