Reptilienii beau sângele menstrual al femeilor pentru a trăi în acestă dimensiune

  •  
  •  
  •  
  •  

În acest articol, extrag din cartea “Întoarcerea mareelor: intruziunea extratereştrilor în Scoţia” a scriitorului britanic Andrew Hennessey. Mă abţin de la orice comentarii…

Ideea de a bea sânge menstrual a fost întotdeauna o caracteristică a liniilor genealogice reptiliene, deoarece au nevoie de sânge pentru a trăi în această dimensiune. Aceasta a fost cunoscută sub numele de Steaua de Foc, esenţa lunară feminină. Ciclul menstrual al femeilor este guvernat de ciclurile Lunii şi sângele conţine această energie. Ingredientele sale ar trebui să asigure o viaţă lungă. În India a fost numit soma şi în Grecia, ambrozie. Acest lucru a fost declarat a fi nectarul zeilor şi au fost zei reptilieni care sunt genetic băutori de sânge. „Sfântul Graal” sau potir este, de asemenea, un simbol al uterului şi ideea de a bea sângele menstrual este un simbol al liniei genealogice „regale” reptiliene în sine.

Sângele menstrual a fost furnizat Elitei din rândul liniei „regale” reptiliene de preotese virgine şi aceasta este originea „Femeii însângerate” sau, la greci, „Femeii Sacre”. Cuvântul grecesc pentru aceasta, Hierodulai, a fost, în cele din urmă, tradus în engleză ca prostituată şi în germană ca „hores”, originea cuvântului „curvă” (nota mea: în engleză la “curvă” se mai spune “whore”). Cuvântul „Ritual” derivă din această practică (ritu = roşeaţă) şi astfel se fac cuvintele „rite” şi „roşu”. Sângele menstrual este unul dintre motivele pentru care culoarea roşie este atât de importantă pentru satanişti şi acesta este un alt motiv pentru utilizarea constantă a culorii aurii de către liniile genealogice „regale” (cei de sânge regal). Aurul este metalul zeilor, dar pentru Anunnaki, de pe tăbliţele sumeriene, sângele menstrual a fost „aurul zeilor.”

Reptilienii şi hibrizii lor beau sânge pentru că astfel sorbeau forţa vieţii unei persoane şi pentru că aveau nevoie să existe în această dimensiune. Adesea îşi schimbau forma în reptilieni atunci când beau sânge uman şi mâncau carne de om. A bea sânge este în genele lor; fară sânge uman, reptilienii nu pot supravieţui în această dimensiune.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu