Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

De ce există satanismul? Pentru a controla câmpul magnetic al Pământului de către entităţile din dimensiunile inferioare ale Universului

  •  
  •  
  •  
  •  

blankRitualurile de magie neagră ştiute, gen satanismul, sunt expresia modernă a ritualurilor şi sacrificiilor umane din Babilonul antic şi Frăţie – infiltrată în societăţile sumeriană, feniciană, egipteană, canaanită şi akkadiană, printre multe altele din întreaga lume.

Utilizarea termenului de satanism nu are legătură doar cu versiunea creştină a lui Satana. El descrie un sistem al ritualului de sacrificiu şi tortură; satanismul este doar un alt nume pentru adorarea unei foarte distructive forţe negative căreia i s-au atribuit nenumărate denumiri de-a lungul secolelor: Nimrod, Baal, Moloh sau Moleh, Set, Diavolul sau Lucifer.

Satanismul perverteşte tot ce este pozitiv, în acelaşi mod în care naziştii au preluat un simbol pozitiv, zvastica, şi l-au transformat într-un simbol negativ. Acesta este motivul pentru care sataniştii au inversat pentagrama şi folosesc negrul pentru a simboliza întunericul, de aici denumirea de liturghie neagră. Dar ei au inversat, de asemenea, şi semnificaţia albului, care este o culoare puternic negativă pentru ei.

Satanismul se bazează pe manipularea de energie şi conştiinţă. Aceste ritualuri profund bolnave creează un câmp de energie, o frecvenţă de vibraţie, care leagă conştiinţa participanţilor la dimensiunile cele mai de jos ale Universului. Acesta este câmpul dimensional, de asemenea, cunoscut sub numele de cea mai de jos astrală pentru mulţi oameni, care se află în rezonanţă cu frecvenţa emoţiilor de joasă vibraţie precum frica, vina, ura şi aşa mai departe. Atunci când un ritual concentrează aceste emoţii, cum face satanismul, o conexiune puternică se face cu frecvenţa cea mai de jos. Aceştia sunt câţiva dintre „demonii” pentru care aceste ritualuri au fost concepute spre a-i invoca, întrucât toată această istorie tristă a început cu mii de ani în urmă.

Aceste ritualuri aveau loc invariabil la punctele vortex şi astfel teroarea, groaza şi ura create de ei intră în grila de energie la nivel global şi afectează câmpul magnetic al Pământului. Forme ale gândirii la un asemenea nivel de rea-voinţă blochează frecvenţa de vibraţie şi afectează gândirea umană şi sentimentele. Du-te într-un loc în care au loc ritualuri satanice şi simţi reaua-voinţă şi teama în atmosferă. Ceea ce noi numim „atmosferă” este câmpul vibraţional şi modul în care a fost afectat de formele gândirii umane. Astfel, vorbim despre o atmosferă fericită, pozitivă sau plină de iubire sau de una închisă sau rău-prevestitoare.

Satanismul nu este doar o boală şi o pervertire, deşi este şi asta. Motivul principal de existenţă este de a controla câmpul magnetic al Pământului. Ritualurile satanice au loc în general noaptea, pentru că atunci câmpul magnetic este cel mai stabil. În timpul zilei, particulele încărcate electric din cauza vântului solar cauzează turbulenţe şi conexiunile interdimensionale sunt mult mai dificile. Cel mai stabil câmp este în timpul eclipselor totale, iar asta se întâmplă atunci când popoarele indigene îşi ţin ceremoniile cele mai importante pentru a contacta şi manifesta entitătile din alte dimensiuni. Şamanii tribali ştiu acest lucru.

Ritualuri satanice şi sacrificiul uman, în special cel al copiilor, sunt efectuate pe scară largă şi implică unii dintre cei mai renumiţi politicieni, oameni de afaceri, proprietari de media şi animatori de pe planetă. Bineînţeles că o fac. Ar fi uimitor dacă aceştia nu ar face, având în vedere fundalul. Aceste ritualuri şi sacrificii umane au fost întotdeauna la baza „religiei” Frăţiei satanice din cele mai vechi timpuri. Şi Frăţia îşi manipulează iniţiaţii satanici şi îi introduc în poziţii de putere politică, economică, militară, mass-media şi în poziţii influente în lumea divertismentului.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu