Un şofer de pe un camion din Texas a filmat şi fotografiat un extraterestru cu coarne, dar şi o gigantică navă-mamă spaţială…

 • 101
 •  
 •  
 •  
  101
  Shares

Ori lumea a înnebunit de tot, ori chiar există ceva miraculos dincolo de noi. De ce spun asta? Pentru că am întâlnit pe YouTube un videoclip absolut şocant, în care în care un muncitor de la un câmp petrolifer din Texas ne arată pe calculatorul său câteva imagini şi mai multe videoclipuri în care ar apărea un extraterestru şi mai multe nave extraterestre cu forme ciudate. Muncitorul pretinde că a scăpat de a fi fost răpit de „vizitatorii alieni”. Numele acestui muncitor este Ronny Dawson, pare a avea cel puţin 50 de ani şi lucrează ca şofer în transportul de petrol brut în regiunea Coleman (din Texas, SUA).

În acest videoclip putem vedea extratereştri, nave extraterestre, o navă-mamă extraterestră, flăcări, antene uriaşe…ce mai..o adevărată nebunie. Săracul om, Ronny Dawson, pretinde că de doi ani se luptă cu mulţi dintre noi pentru a fi crezut, pentru că majoritatea cred că ar fi un farsor. Dar este el chiar aşa? Priviţi videoclipul de la finalul articolului.

Prima imagine „paranormală” pe care o putem vedea în videoclip este cea a unui extraterestru aflat într-o navă spaţială. Ronny Dawson observă că acel extraterestru are coarne pe el şi nu este verde (aşa cum extratereştrii sunt cunoscuţi în rândul publicului). Are coarne!? Ce dracu’…mai degrabă ar semăna cu un demon decât cu un extraterestru.

Apoi, urmează un mic videoclip, în care se observă o lumină ciudată (pare a fi o navă de dimensiuni mici), care decolează de undeva de pe pământ şi se pierde în spaţiul atmosferic.

Urmează apoi o înregistrare video uimitoare în care ar apărea ceea ce ar putea fi o navă-mamă extraterestră. Într-adevăr se poate observa o navă cu o formă ciudată, din care iese o flacără uriaşă.

blank

Lângă această navă se poate observa o lumină albastră care, conform declaraţiilor lui Dawson, însoţea tot timpul nava-mamă.

blank

Apoi, bărbatul ne arată pe o bucată de hârtie desenată de el, cum arăta gigantica navă-mamă…

blank

Foarte, foarte ciudat… Voi îl credeţi pe acest şofer?

P.S. Scuze pentru cacofonia din titlu, dar nu am putut-o evita…


 • 101
 •  
 •  
 •  
  101
  Shares

Lasă un comentariu