Farsă sau realitate? Pe fundul mării, în Triunghiul Bermudelor, s-a fotografiat un OZN uriaş!?


OZN Triunghiul Bermudelor 3„Triunghiul Bermudelor” este, precum se cunoaşte foarte bine, o zonă delimitată din Oceanul Atlantic, sub forma unui triunghi, unde de-a lungul timpului s-au semnalat diferite dispariţii de avioane şi nave. Cei care au supravieţuit spun că aparatura nu mai funcţiona, vizibilitatea era redusă din cauza unei ceţe apărută pe neaşteptate, iar timpul se scurgea mult mai repede! Unii leagă aceste întâmplări de activităţile vulcanice de pe fundul oceanului, fie amintesc de vârtejuri, fie susţin că cei dispăruţi au pierit în ape datorită unei nefericite coincidenţe a mai multor factori nefavorabili: o bruscă înrăutăţire a condiţiilor meteorologice, interferenţe electrice şi o eroare de pilotaj.

O ipoteză fascinantă privind natura fenomenelor din Triunghiul Bermudelor o găsim la Dr. Jessup care consideră Triunghiul Bermudelor, alături de „Triunghiul Dragonului” (din vestul Oceanului Pacific, lângă Japonia) ca fiind porţi de intrare pe Pământ ale civilizaţiilor transcendentale (citeşte mai multe în acest articol din iulie 2014: Cele două locuri misterioase ale lumii, Triunghiul Bermudelor şi Triunghiul Dragonului, sunt zone de intrare în Terra a civilizaţiilor transcendentale!).

În apropierea Triunghiului Bermudelor sau chiar în interiorul acestuia s-a descoperit o statuie asemănătoare sfinxului egiptean (vezi articolul Lângă Bahamas, în apropiere de Triunghiul Bermudelor, a fost descoperită, o statuie asemănătoare sfinxului egiptean! Ce caută Sfinxul pe fundul Oceanului Atlantic, la mii de kilometri distanţă faţă de Egipt!?) dar şi o piramidă de cristal (O piramidă de cristal a fost descoperită pe fundul Oceanului Atlantic în zona Triunghiului Bermudelor?).

Într-un videoclip publicat foarte recent pe YouTube de către „Paranormal Crucible” se vorbeşte de existenţa posibilă a unui OZN uriaş pe fundul mării, într-o zonă situată în Triunghiul Bermudelor! Astfel, în videoclip, se observă în mai multe poze un OZN gigantic ce apare prins pe fundul apelor oceanului. Unii comentatori de pe YouTube cred că poza a fost modificată cu Photoshop, totul fiind doar o farsă. Eu unul nu ştiu ce să mai cred…

OZN Triunghiul Bermudelor 2

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock