Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

4 ipoteze privind potopul gigantic ce a distrus lumea în anul 10.000 î.Hr… Au fost implicaţi şi extratereştrii?


Din toate legendele lumii (religioase, spirituale sau de altă natură) se poate desprinde un lucru clar: în trecutul îndepărtat al omenirii a avut loc un potop gigantic, care a transformat dramatic Pământul şi aproape că a distrus întreaga specie umană. El a rămas cunoscut sub numele de „potopul lui Noe”. Se spune că a avut loc în urmă cu 12.000 de ani, în jurul anului 10.000 î.Hr.

Cataclismul a început printr-un incendiu gigantic al planetei. Oamenii au fost arşi de vii sau înecaţi, unii dintre ei fiind metamorfozaţi în animale. În legenda „Popol Vuh” se spune că oamenii s-au transformat în maimuţe. Trebuie să ne aducem aminte şi de metamorfozele mitologiei greceşti şi de fiinţele fabuloase, jumătate om, jumătate animal, întâlnite foarte des în toate celelalte mitologii (inclusiv în Biblie). Aceste mutaţii sugerează ideea iradierii.

Ploaia de foc care a precedat invazia apelor poate avea cel puţin patru cauze:
– Trecerea unei comete, coliziune uşoară, ploaie de meteoriţi sau explozie de asteroizi;
– Erupţii vulcanice;
– Explozii nucleare sau război atomic provocat de locuitorii Pământului;
– Semnal extraterestru. Manifestare (prea) brutală a civilizaţiilor cosmosului, în scopul trezirii atenţiei pământenilor.

O mare parte din lume este înghiţită de ape. Apar continente din abisuri, altele dispar înghiţite de pământ sau acoperite de munţii care se prăbuşesc. Ca o vedere generală, globul este o magmă fumegândă greu de definit, un vârtej în care, în vuiete, trosnete şi haos, se modelează geografia viitorului.


Lasă un comentariu