O descoperire NASA care ar trebui să ne lase cu gura căscată: pe Marte a fost fotografiată o statuie de piatră a zeiţei egiptene Nefertiti! Care e adevărata istorie!?


femeie martiana statuie 2M-am săturat ca tot ce se găseşte fotografiat pe Marte sau pe orice altă planetă de pe sistemul nostru solar, să fie catalogat ori formaţiune naturală ori pareidolie. Adică, nicio formă de piatră care seamănă cu ceva cunoscut de mintea omenească nu poate să fie catalogată drept „formă artificială, creată de o inteligenţă”. Nu! Dacă seamănă o piatră cu chipul unui om, atunci ea e „pareidolie”, adică „o iluzie vizuală patologică, cauzată de o forţă imaginativă deosebită, care face ca bolnavul să perceapă figuri inedite, fantastice”. Nicicând să ne gândim vreodată la ideea că poate în trecut pe planeta Marte a existat în trecut o străveche civilizaţie, care ne-a lăsat urme peste tot.

Blogul extraterrerestrialtv.blogspot.ro a făcut o descoperire incredibilă din miile de poze publicate de NASA de pe suprafaţa planetei Marte. Astfel, o piatră ciudată găsită pe „planeta roşie” are o formă extrem de apropiată cu bustul unei femei (umane sau extraterestre!?), aducând mai degrabă aminte de statuile zeiţei Nefertiti! Astfel, în poza pe care o puteţi vedea în josul articolului (pe care am tradus-o şi editat-o), puteţi vedea destul de clar o bonetă, nasul, ochii, sprâncenele dar şi gâtul acestei zeiţe. Dacă ar fi adevărat (să presupunem că nu e pareidolie), ce să caute o statuie a zeiţei Nefertiti pe Marte!? A existat în trecut o mare civilizaţie pe „planeta roşie”, şi care ulterior a ajuns pe Pământ?

Într-un articol din august 2012 (O nouă ipoteză şocantă: Atlantida a fost un tărâm locuit de extratereştrii de pe Marte care au migrat spre Terra acum 65 de milioane de ani) scriam despre un posibil scenariu al istoriei planetei Marte. În trecutul îndepărtat al Universului, pe Marte ar fi existat viaţă, iar aici ar fi apărut o civilizaţie extraterestră care a reuşit să ajungă într-un stadiu avansat de dezvoltare. Dar, toate resursele planetei se epuizară, aşa că, inevitabil, între marţieni izbucniră mai multe războaie devastatoare care a dus populaţia marţiană la doar câteva sute de locuitori. Ştiind că Pământul ar fi o gazdă perfectă pentru a începe de la capăt, marţienii hotărâră să se instaleze pe Pământ, aducând cu ei tehnologia lor cea avansată. Dar, nu înainte de a avea grijă să omoare toţi dinozaurii acum 65 de milioane de ani, căci nu ar fi putut convieţui cu asemenea reptile gigantice.

bustul lui Nefertiti

femeie martiana statuie

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock