Ştie ceva corporaţia Pepsi despre satelitul misterios „Black Knight”, acel obiect spațial despre care se crede că orbitează Pământul în secret, de 13.000 de ani, iar o parte din semnalele sale au fost interceptate de celebrul Nikola Tesla în 1899? Corporaţia Pepsi a lansat un nou videoclip intitulat „Decodificarea lui Black Knight”, un lucru destul de straniu pentru o uriaşă corporaţie, ştiut fiind faptul că „Black Knight” („Cavalerul negru” în traducere) a fost un subiect abordat de conspiraţionişti.
Despre satelitul misterios „Black Knight” am scris de mai multe ori pe site, dar cel mai cuprinzător articol despre el îl puteţi AICI: E adevărat că misteriosul satelit “Black Knight” supraveghează Pământul de 13.000 de ani? Este el acelaşi cu “nava spaţială Pakal” a mayaşilor? De pe el a recepţionat Tesla în 1899 celebrele semnale radio spaţiale?
În anul 1953, cu 4 ani înainte ca URSS să lanseze Sputnik I, primul satelit lansat de om, “Black Knight” a fost observat de către Dr.Lincoln La Paz, de la Universitatea din New Mexico. Cum diverse rapoarte circulau în jurul lumii, Departamentul de Stat al SUA l-a însărcinat pe Clyde W.Tombaugh (descoperitorul planetei Pluto în 1930) să încerce desluşirea misterului. Dar Pentagonul n-a dat publicităţii niciodată rezultatele Dr. Tombaugh (…) În 1973, scriitorul scoțian Duncan Lunan a analizat mesajele ciudate de pe Black Knight primite de cercetătorii radio norvegieni, creând astfel o hartă stelară centrată pe steaua Epsilon Bootis, aşa cum era ea văzută de pe Pământ acum 13.000 de ani. Aşadar, Black Knight ar fi putut fi o “carte de vizită extraterestră”. Deci, se crede că “Black Knight” ar putea avea o vechime de 13.000 de ani. Au fost publicate mai multe fotografii ale acestui satelit misterios; unii zic că ar semăna foarte mult cu nava spaţială Pakal, o navă mayaşă, despre care a scris celebrul autor Erich von Daniken. Alţii cred că semnalele radio misterioase recepţionate din spaţiul atmosferic de către Tesla în 1899 ar putea proveni tot de pe Black Knight. Şi, despre acelaşi satelit se mai crede că ar avea o origine arcturiană…
Ce mesaj de la Pepsi şi „Black Knight” ar trebui să vedem în acest videoclip de peste 10 minute, altul decât mesajul publicitar „Alegerea unei noi generaţii extraterestre”? Subiectul videoclipului publicitar este despre o misiune de a decodifica semnalele de pe satelitul „Black Knight”, o misiune care este şi una împotriva guvernului. Videoclipul include imagini de la un aparat de fotografiat de pe Stația Spațială Internațională, ceea ce înseamnă că, probabil, a fost nevoie şi de permisiunea de la NASA.
Dar, nu este prima dată când corporaţia Pepsi se foloseşte de OZN-uri într-o reclamă. În anul 1984, Pepsi a lansat o reclamă comercială celebră în care un băiat observă cum un OZN alege şi absoarbe un frigider Pepsi între două frigidere pline cu băuturi răcoritoare.
Într-o reclamă din 2014 despre Pepsi, oamenii văd mai multe OZN-uri într-o staţie de autobuz.
În ianuarie 2015, ca un preludiu la un meci de Super Bowl din Arizona, Pepsi a recreat faimoasele lumini OZN-istice Phoenix, creând un cerc sub forma logo-ului Pepsi.
Dar, să nu uităm şi compania „Coca-Cola”, rivalul etern al lui Pepsi, care la începutul anilor 90 era celebră cu o reclamă, pe care mulţi dintre noi şi-o amintesc atunci când se difuza serialul „Star Trek” pe la TVR. E vorba de deconspirarea unui extraterestru care, întrebat fiind „Care e cea mai faimoasă băutură din lume?” acesta răspunde „Coca-Cola”.
Aşadar, de ce aceste mari corporaţii (Pepsi, Coca-Cola) introduc în reclamele lor poveşti despre OZN-uri şi extratereştri, când acestea, din punct de vedere oficial, sunt doar basme? De ce Pepsi vorbeşte 6 minute despre satelitul „Black Knight”, dacă acesta este doar un basm? Se poate ca, dincolo de raţiuni comerciale, să mai existe şi alte raţiuni ascunse, de care noi n-ar trebui să ştim prea multe…