Site de secrete, stiinta si metafizica

Într-un subsol secret din Londra s-au descoperit artefacte bizare incredibile! Creaturi nemaiîntâlnite până în prezent, ce fac parte din colecţia unui renumit naturalist englez!

4 54

creaturi 1Multe lucruri bizare am văzut la viaţa mea, dar totuşi asta întrece orice inaginaţie. Însă, despre ce e vorba?

În 2006, un subsol sigilat a fost descoperit sub un orfelinat din Londra. În interior erau sute de lăzi mari, care conțineau mii de artefacte, nişte specimene terifiante parcă venite din altă lume și câteva jurnale misterioase.

Ciudăţeniile le puteţi vedea în câteva din imaginile de mai jos. Dar, trebuie să fiţi avertizaţi! Ele sunt destul de înfiorătoare!

Toate aceste ciudăţenii sunt cunoscute acum sub numele de Colecţia criptică Merrylin. Numele vine de la omul căruia i-au aparținut, un cripto-naturalist, zoolog și xeno-arheolog pe nume Thomas Theodore Merrylin. Născut în Anglia (la Hellingshire) în 1782, aristocrat bogat și biolog, Merrylin şi-a dedicat viața sa colectării și studierii acestor specimene ciudate si minunate (dar, în principal, ciudate).

Sunt reale? Sunt false? Nu avem nicio idee. Tot ce știm sigur este că acestea sunt foarte ciudate. Și terifiante…

creaturi 2

creaturi 3

creaturi 4

creaturi 5

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie