Într-un subsol secret din Londra s-au descoperit artefacte bizare incredibile! Creaturi nemaiîntâlnite până în prezent, ce fac parte din colecţia unui renumit naturalist englez!


creaturi 1Multe lucruri bizare am văzut la viaţa mea, dar totuşi asta întrece orice inaginaţie. Însă, despre ce e vorba?

În 2006, un subsol sigilat a fost descoperit sub un orfelinat din Londra. În interior erau sute de lăzi mari, care conțineau mii de artefacte, nişte specimene terifiante parcă venite din altă lume și câteva jurnale misterioase.

Ciudăţeniile le puteţi vedea în câteva din imaginile de mai jos. Dar, trebuie să fiţi avertizaţi! Ele sunt destul de înfiorătoare!

Toate aceste ciudăţenii sunt cunoscute acum sub numele de Colecţia criptică Merrylin. Numele vine de la omul căruia i-au aparținut, un cripto-naturalist, zoolog și xeno-arheolog pe nume Thomas Theodore Merrylin. Născut în Anglia (la Hellingshire) în 1782, aristocrat bogat și biolog, Merrylin şi-a dedicat viața sa colectării și studierii acestor specimene ciudate si minunate (dar, în principal, ciudate).

Sunt reale? Sunt false? Nu avem nicio idee. Tot ce știm sigur este că acestea sunt foarte ciudate. Și terifiante…

creaturi 2

creaturi 3

creaturi 4

creaturi 5

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO