Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Statele Unite ale Americii au fost create cu ajutorul oferit de un extraterestru primului preşedinte american, George Washington! De aceea, SUA a devenit cel mai puternic stat de pe Pământ? Această ţară a fost ajutată de extratereştri?


Washington extraterestriGeorge Washington (1732-1799) a fost primul preşedinte ale SUA, dar şi unul dintre cei mai cunoscuţi francmasoni care au existat în istorie. Despre el am vorbit în mai multe rânduri pe acest site; vă invit să revedeţi, de exemplu, articolele George Washington, preşedintele-mason al SUA şi soarele spiritual din centrul galaxiei noastre, Washington, primul preşedinte american, purta dinţi de lemn sau George Washington, primul preşedinte-zombi al Americii? Cum un doctor nebun voia să învie trupul mort al preşedintelui SUA…

În articolul de faţă, vă mai povestesc un incident „paranormal” din biografia primului preşedinte american. În iarna anului 1777, în timpul războiului de independență al Statelor Unite ale Americii, după multe lupte sângeroase împotriva forțelor britanice superioare, armata lui George Washington se afla ca şi învinsă. Britanicii au preluat Philadelphia, iar Washington a decis că îşi va duce cei 12.000 de soldați în afara Philadelphiei. Washington trebuia să ia o decizie foarte importantă cum să facă acest lucru: „Doar dacă o schimbare capitală şi bruscă nu are loc, armata mea va muri de foame în mod inevitabil, va dispărea sau se va dispersa”, scria Washington în acele momente.

Însă, până la urmă Washington a hotărât să rămână la Valley Forge, lucru care i-a determinat pe britanici să se retragă. Ce s-a întâmplat cu viitorul preşedinte american de a luat această hotărâre? Unii cred că a fost vorba de o viziune stranie primită într-un moment de rugăciune. Washington a plecat în pădure să se roage și el a avut o viziune a unei creaturi magnifice, învăluită în alb. Această creatură, orice ar fi fost ea, i-a spus lui Washington care va fi viitorul. Creatura i-a arătat, de asemenea, o hartă, iar picăturile de ploaie de pe această hartă au început să cadă exact pe zonele unde se vor forma orașele americane în viitor.

Dacă nu ar fi fost acea viziune, poate că istoria ar fi luat un alt curs, Marea Britanie şi-ar fi recâştigat fosta colonie, iar SUA nu ar mai fi fost ceea ce este astăzi.

De unde putem afla această poveste incredibilă? De la un ajutor al generalului Washington care, la bătrâneţe, a spus totul ziarului „National Tribune”. S-a dilit sau chiar a spus adevărul? Dacă preşedintele Washington a intrat în contact cu ființele extraterestre? Jurnalele lui Washington ne confirmă faptul că acesta a avut numeroase întâlniri ciudate cu „piei verzi” sau cu „mingi strălucitoare zburătoare” (adică cu OZN-uri).


Lasă un comentariu