Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Se apropie „Marea Dezvăluire”? Pentagonul recunoaşte oficial că OZN-urile şi alte fenomene asociate (răpirile extraterestre) există şi nu pot fi explicate logic!


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Pentagonul recunoaştea încă din 2010 faptul că apariția OZN-urilor a dus la efecte adverse asupra sănătății oamenilor, cum ar fi arsuri prin radiații, paralizie și chiar leziuni cerebrale, scrie Daily Mail în acest articol: UFOs sightings have left witnesses with radiation burns, brain damage and ‘perceived time suspension’, according to interviews in newly released Pentagon report from 2010.

În acel document, Pentagonul clasifică diferite tipuri de întâlniri cu OZN-uri, inclusiv cele însoțite de vederi de fantome, yeti sau spirite și altele care au ca rezultat răni și chiar „vindecări permanente”. El include, totodată, un rezumat al efectelor induse de OZN-uri, de la „răpiri extraterestre”, până la paralizii, leziuni oculare, șocuri electrice și chiar relaţii intime între oameni şi fiinţe din alte lumi. Documentul face parte din 1.500 de pagini din Programul Avansat de Identificare a Amenințărilor Aviației (AATIP) care au fost oferite pentru cotidianul „The Sun” de către Defense Intelligence Agency (Agenţia de Securitate a Armatei Americane).

La raport este atașată o listă a efectelor fiziologice experimentate de cei care au intrat în contact cu OZN-uri. Lista a fost întocmită în 1996 de Mutual OZN Network și acoperă perioada de timp din 1873 până în 1994. Printre efecte se numără: răpirile extraterestre (129 de cazuri raportate), efecte electromagnetice asupra vehiculelor (77), pierdere de timp percepută (75), arsuri (41), șocuri electrice (23), impacturi cu câmpuri de forță (18) și relaţii intime cu fiinţe din alte lumi ( 5).

Raportul merge până acolo încât să marcheze diferite tipuri de întâlniri cu evaluări diferite. De exemplu, AN1 – presupune doar observarea unor lumini şi explozii neobişnuite pe cer, AN3 – vin cu „entități asociate”, precum fantome, yeti, spirite, elfi, etc., pe când AN5 sunt cele care includ rapoarte de răniri și decese. La fel „close encounters” (adică „întâlnirile apropiate”) pot fi împărțite între CE1 / CE2 (în care o întâlnire apropiată lasă martorului urme de aterizare sau răni), CE4 (în care martorul este răpit) sau CE5 (care au ca rezultat vătămare psihologică permanentă sau moarte).

Pentagonul recunoaşte oficial că nu poate explica marea majoritate a fenomenelor aeriene neidentificate, şi de aceea el a creat un grup oficial care să studieze aceste evenimente. Asta la vedere. Însă, nu se spune nimic despre programele secrete pe această temă, care cu siguranţă nu sunt destinate publicului. Dar, oare, e întâmplător că aceste informaţii sunt publicate acum? Vor să ne pregătească pentru „Marea Dezvăluire”?


Lasă un comentariu