Fantomele respiră greu şi suspină

2.033 vizualizari

fantome90Colorado – Investigaţii Paranormale (CIP), o unitate de vânători de fantome cu sediul în Denver, a cercetat, în 2008, apariţia unor fantome în baza aeriană americană Warren, din Wyoming. Specialiştii au utilizat detectoare de câmp electromagnetic, camere digitale şi înregistratoare audio. Investigatorul CIP Karl Holden a solicitat conducerii bazei militare un acord pentru o cercetare amănunţită a dispozitivelor, după ce a citit un articol publicat în revista „Warren Sentinel“, despre personalul militar şi cel civil care au raportat prezenţa unei fantome.

Investigaţia CIP a dus la obţinerea unor înregistrări care relevau „o respiraţie grea, din altă lume, care şuşotea şi suspina“ în interiorul clădirii Patrulei Aeriene Civile, potrivit unui raport dat publicităţii de Departamentul de relaţii publice a unităţii în cauză.

Membrii Colorado – Investigaţii Paranormale au raportat faptul că bateriile camerelor de luat vederi s-au consumat deosebit de repede (lucru pus pe seama spiritelor care îşi trăgeau energia din mediul înconjurător) în clădirea în cauză. Fenomenul a avut loc în momentul în care echipa de specialişti a CIP investiga fenomene neelucidate în clădirea nr. 34 al Gupului 90 de Securitate, precum şi în clădirea de Investigaţii a Forţelor de Securitate din baza militară americană Warren.

Sursa: www.evz.ro