Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Chinezii au filmat fantoma prinţesei Diana într-o biserică din Scoţia

147

blankAnchetatorul în domeniul paranormalului, Michael Cohen, investighează dacă o apariţie recentă într-o biserică din Glasgow reprezintă de fapt fantoma printesei Diana. Un grup de turişti chinezi filmau un vitraliu în Scoţia, fără a-şi da seama că pe ea s-ar putea să-şi fi făcut apariţia Prinţesa Diana, dincolo de mormânt.

Videoclipul, care a ajuns ulterior pe mâinile lui Cohen, înfăţişează o imagine fantomatică ce pare a asemăna cu Diana. Iar Cohen este convins că scurta filmare ar putea dovedi o activitate paranormală. “Oamenii de ştiinţă ne spun că fantomele nu există, şi totuşi oamenii din toată lumea tot le văd”, spune el. “În timp ce noi nu ne prea dorim să avem de-a face cu cei morţi, probabil că unele fantome au nişte afaceri neîncheiate cu noi.”

Cohen susţine că aceste imagini filmate de chinezi ar constitui unele dintre cele mai “clare” imagini paranormale cu care el s-a confruntat vreodată. “Filmul este în prezent examinat de mine şi de către alţi cercetători pentru a stabili dacă este vorba de o filmare autentică a unei fantome. Ar putea fi o iluzie optică bizară, dar ar putea fi şi o fantomă – posibil a Prinţesei Diana. Fantomele apar adesea în locuri legate de viaţa lor şi a familiilor. Fantomele ar părea să-i avertizeze pe indivizi, grupuri şi chiar naţiuni întregi de un posibil pericol iminent.” Mama prinţesei de Wales a petrecut foarte mult în Scoţia, murind acolo în 2004. Totodată, reamintim că celebra prinţesă britanică Diana a murit în anul 1997 într-un tragic accident de maşină.

Vedeţi mai jos şi videoclipul:

Orgoni Crystal