Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

7 lucruri ciudate cu privire la moartea prinţesei Diana – toate sugerând că ea nu a avut un „accident” de maşină, ci a fost omorâtă


Diana Spencer, prinţesă de Wales, a murit pe 31 august 1997 la Paris, la doar 36 de ani. Totuşi, au existat circumstanţe suspicioase cu privire la moartea ei; deşi, oficial, totul a fost doar un „accident”, totuşi au existat zvonuri cu privire la o crimă premeditată. Dar, nici până acum nu ştim ce s-a întâmplat în acea noapte fatidică pentru prinţesă, pe străzile din Paris.

Au existat atât de multe teorii conspiraţioniste cu privire la moartea ei, multe sugerând că de vină ar fi fost corupţia din interiorul familiei regale sau serviciul britanic de informaţii MI5. Dar, de fapt, ce s-a întâmplat în acea noapte? În acest articol puteţi citi câteva dintre cele mai ciudate şi mai ascunse fapte cu privire la moartea prinţesei Diana:

1) Maşina în care a murit prinţesa Diana era un Mercedes S280 negru – fiind singura maşină disponibilă pentru închiriat în acea noapte. Dar, anterior, fusese furată de la compania de închiriat maşini. Atunci când a fost recuperată, singurul lucru care lipsea din maşină era cipul de calculator de la bordul maşinii. Acest cip controla navigaţia maşinii, acceleraţia şi frâna. Unii cred că cipul original a fost înlocuit cu altul, care permitea controlul de la distanţă a vehiculului, permiţând astfel înscenarea unui accident.

2) Ambulanţa care a venit la locul accidentului i-a luat între 1 oră şi 15 minute şi 1 oră şi 40 de minute, pentru a duce victimele la spital, şi asta în mijlocul nopţii. Şi totuşi, ambulanţa ar fi trebuit să ajungă la spital în doar 11 minute! De ce a întârziat atât? Se pare că şoferului ambulanţei, care o ducea pe prinţesa Diana la spital, i s-a ordonat să oprească autovehiculul în apropierea Muzeului de Istorie Naturală din Paris. Unii cred că în ambulanţă, rănile Dianei au fost agravate şi mai mult, pentru ca „ei” să se asigure că ea va muri.

3) Contrar legilor franceze, o echipă a îmbălsămat trupul neînsufleţit al prinţesei, deşi acesta încă era cald. Aceasta a făcut ca orice examinare post-mortem să fie foarte greu de realizat.

4) Compania Mercedes a refuzat să inspecteze rămăşiţele automobilului? De ce? Un inginer experimentat şi-ar fi dat seama că maşina a fost controlată de la distanţă.

5) Ziariştilor li s-a cerut să nu intervieveze pe nimeni care pronunţă cuvântul „crimă” legat de accidentul prinţesei Diana. În rândul mass-mediei oficiale parcă s-a instalat o conspiraţie a tăcerii, ca să nu se vorbească despre „crimă”.

6) Cu câteva luni înainte de moartea ei, prinţesa Diana a criticat familia regală la BBC.

7) Şoferul care a condus maşina în acea noapte, Henri Paul, ar fi consumat mari cantităţi de alcool şi acest lucru ar fi dus la accident – spun rapoartele oficiale. Totuşi, unii martori susţin că şoferul era cât se poate de treaz.

Dacă aceste 7 lucruri nu v-au trezit suspiciuni, înseamnă că încă credeţi în varianta oficială a morţii prinţesei Diana: un accident nefericit de maşină. Serios…?

Foto: prelucrare proprie