Accidente mortale misterioase indică prezenţa în lume a unor unor „sincronicităţi întunecate”


Coincidențele pot fi un lucru ciudat. Lucrurile disparate pot afișa conexiuni pe care cineva nu le-ar fi crezut niciodată posibile și ne pot forța să ne întrebăm ce anume încearcă să spună această realitate a noastră sau dacă este vorba despre un eveniment total aleatoriu. În lumea evenimentelor legate în mod ciudat, adesea denumite sincronicități, pot exista și aspecte mai întunecate, în care moartea și suferința pot avea legături ciudate și improbabile.  Haideți să vedem unele cazuri particulare ale unor astfel de fenomene.

Moartea aproape în același timp a doi frați gemeni din Finlanda

Multe coincidențe legate moarte implică frați sau alți membri ai familiei, ale căror moarte par a fi probabil legate de forțe pe care nu le înțelegem încă. Iată avem un caz din Finlanda, ce a avut loc în 2002, când a fost raportat în ziarul „Helsingin Sanomat”. Doi frați gemeni au murit în succesiune rapidă, în accidente de mașini separate, la mai puțin de 1,5 km una de cealaltă, de-a lungul aceleiași autostrăzi. În primul accident, unul dintre frați se plimba, în mod obișnuit, cu bicicleta de-a lungul Autostrăzii 8, când a fost lovit și ucis de un vehicul care mergea. Doar 2 ore mai târziu, al doilea frate a fost lovit și ucis de o mașină în timp ce încerca să traverseze autostrada. La momentul celui de-al doilea accident, victima se presupunea că nu știa nimic despre ceea ce tocmai s-a întâmplat cu fratele său cu doar 2 ore înainte.

Un ofițer de poliție la fața locului a fost citat spunând: „Aceasta este pur și simplu o coincidență istorică. Deși drumul este unul folosit, accidentele nu au loc în fiecare zi. Mi s-a ridicat părul când am auzit că cei doi erau frați și gemeni”.

Doi fraţi ucişi la fel, la exact 1 an distanţă, de acelaşi şofer

O altă serie bizară de coincidență a deceselor familiale cu privire la accidente rutiere s-a întâmplat în Bermude în 1975, când un om a fost lovit mortal de un taxi în timp ce mergea pe moped în oraș. Exact un an mai târziu, fratele mortului, care mergea exact pe același moped, pe aceeași stradă, în aceeași locație, a fost şi el lovit și ucis de un taxi. În mod ciudat de acelaşi taxi; și mai ciudat a fost faptul că același pasager se afla în taxi în momentul ambelor accidente…

Care este semnificația din spatele acestor legături macabre?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock