Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

A dispărut enigmaticul monolit metalic din deşertul Utah! Unde şi cine?

3280

blankMai ţineţi minte articolul acesta de acum câteva zile – Un monolit metalic misterios a fost descoperit în mijlocul deşertului Utah. Un simbol al puterii şi energiei? – despre un monolit metalic misterios descoperit în mijlocul deşertului Utah (SUA)? Acest obiect misterios, un monolit de 3-4 de metri înălţime, era situat în mijlocul unui canal roşu, semănând cu monolitul negru găsit în celebrul roman SF “2001: Odiseea spațială” a lui Arthur C. Clarke?

Ei bine, după câteva zile, acest monolit a dispărut. “Am primit rapoarte credibile că structura instalată ilegal, denumită «monolitul», a fost eliminată”, au anunțat autoritățile locale, care au precizat că nu ele se află în spatele „dispariției”.

Locația monolitului nu a fost dezvăluită pentru a nu-i încuraja pe curioșii care s-ar fi dus în zonă și s-ar fi rătăcit. Totuşi, un utilizator Reddit a pretins că a ajuns la monolit (înainte de dispariţie), spunând că structura nu era magnetică sau solidă, ci suna „ca o cutie de carton” când a lovit-o.

Orgoni Crystal

 

2 COMENTARII

  1. […] enigmatic a apărut într-un deşert din Utah (SUA) şi apoi a dispărut (vedeţi articolul – A dispărut enigmaticul monolit metalic din deşertul Utah! Unde şi cine?), acum se pare că şi în România, de ziua Sf. Andrei (pe 30 noiembrie 2020) ar fi dispărut un […]

  2. […] a dispărut în deşertul Utah din SUA la sfârşitul lui noiembrie 2020 (vedeţi articolul – A dispărut enigmaticul monolit metalic din deşertul Utah! Unde şi cine?), acelaşi lucru întâmplându-se chiar şi în România, la Piatra Neamţ în jurul datei de 30 […]