În Japonia, specialiştii au făcut un CT (Computer Tomograf) unei creaturi ce seamănă cu o sirenă (jumătate om – jumătate peşte)


O mumie a unei aşa-zise sirene a fost ținută într-un templu japonez, ca şi obiect de cult. Acum, pentru prima dată, s-a început un proiect de analiză științifică a creaturii mumificate, care are corpul superior al unui om și cel inferior al unui pește.

Pe 2 februarie 2022, Kozen Kuida, în vârstă de 60 de ani, preot-șef la templul Enjuin din prefectura Asakuchi (Japonia) a scos specimenul de 30 de centimetri lungime din cutia în care stătea, ajungând în camera de scanare CT (computer tomograf) a unui spital universitar, pentru a fi examinată.

Întinsă cu fața în sus pe o masă de examinare, mumia părea să fi fost blocată într-un țipăt, în timp ce își ținea mâinile la gură. Pe lângă unghii și dinți, mumia are păr pe cap și solzi pe partea inferioară a corpului.

Potrivit site-ului asahi.com, o notă pe cutia în care se afla ţinută „sirena” ne spune că această creatură a fost prinsă într-o plasă de pescuit pe coasta provinciei Tosa (actuala prefectura Kochi) între 1736 și 1741.

Sursa: videoclipul YouTube

P.S. Sirenele sunt considerate a fi creaturi mitologice, care nu ar fi existat niciodată, însă această mumie bizară, prezintă clar o coadă de peşte, dar şi capul unui om. Ce hibrid o mai fi şi ăsta?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO