Ce creatură înfricoşătoare se ascunde după acest copac!? Unii zic că ar putea fi un skinwalker…


Un videoclip viral publicat recent arată ceea ce pare a fi o creatură care se uită noaptea din spatele unui copac. Clipul, care a fost înregistrat şi publicat de Carol Eifert în noaptea de 21 noiembrie 2021, arată o pădure de la marginea unui drum, iluminată de farurile unei mașini din apropiere. Potrivit poveștii și a conversației dintre Eifert și nepoata ei din videoclip, ele au zărit un fel de creatură care se ascundea în spatele unuia dintre copaci.

„Nepoata mea, Kamriyn, și cu mine ieșeam din curte și când eram pe cale să încui poarta, a început să se sperie că ar putea vedea ceva în spatele copacului care era luminat de farurile de la mașina mea de peste drum”, a spus Eifert. Crezând inițial că era vorba de un urs, ea s-a răzgândit mai târziu după ce a revăzut de mai multe ori filmarea.

„Mi-am dat seama că nu era un urs și de atunci mi s-a spus că ar fi fost poate un skinwalker”, a spus ea, excluzând să fi fost un om: „În ultimii 40 de ani, n-am văzut pe nimeni făcând autostopul, darămite plimbându-se, pe acel drum, mai ales noaptea”.

Un „skinwalker”, în cultura amerindiană Navajo, este o vrăjitoare care are capacitatea de a se transforma sau deghiza într-un animal.


Lasă un comentariu