Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Oceanograf: „Sunt tehnologii necunoscute sub Triunghiul Bermudelor”! Două piramide de cristal!?


Este aceasta vestea pe care toată lumea a așteptat-o ​​când vine vorba de Triunghiul Bermudelor? Potrivit unui oceanograf, tehnologia ascunsă pe fundul oceanului în Triunghiul Bermudelor este departe de a fi comună și probabil că nu își are originea pe Pământ.

Cunoscut și sub denumirea de „Triunghiul Diavolului”, Triunghiul Bermudelor este format dintr-o regiune din partea de vest a Oceanului Atlantic de Nord și este definit de 3 puncte ce formează un triunghi: insulele Bermude, Florida și Puerto Rico. El se întinde pe mai puțin 1500 km pe fiecare parte. El nu este recunoscut de oficialităţi, deşi această zonă misterioasă este plină de povești ce par a fi supranaturale. Este posibil ca acest triunghi imaginar să fie dovada activității extraterestre pe planeta noastră? Un lucru este cert, în ultimul secol, Triunghiul Bermudelor „a înghițit” nave și avioane dispărute, fiind responsabil de pierderea a sute de vieți.

Foarte interesant, dar două piramide gigantice fascinante, făcute dintr-un fel de sticlă groasă, au fost descoperite în centrul Triunghiului Bermudelor. Tehnologia care se află sub vastul ocean este un mister pentru știința modernă. Structurile anormale situate la o adâncime de 2.000 de metri au fost identificate de Dr. Meyer, un oceanograf german, echipa sa folosind echipamente de tip sonar.

Oficialităţile au oprit toate investigațiile ulterioare. Dr. Meyer crede cu fermitate că descoperirea structurilor piramidale secrete și ciudate din centrul triunghiului ar putea face lumină asupra disparițiilor misterioase ale navelor și avioanelor asociate cu Triunghiul Bermudelor.

Potrivit rapoartelor de pe diferite site-uri web, numărul de mistere din jurul piramidelor este ceva la care nimeni nu a putut să răspundă. Piramidele situate la aproximativ 2 kilometri adâncime ar fi făcute dintr-un fel de sticlă, ceea ce ar putea fi unul dintre principalele motive pentru care zona a avut parte de dispariții anormale. Potrivit afirmațiilor senzaționale ale ufologilor și anchetatorilor, pur și simplu nu avem tehnologia și mijloacele pentru a cerceta cu precizie zona și a concluziona dacă există sau nu piramide anormale situate în partea de jos a Triunghiului Bermudelor.

Au existat mai multe rapoarte despre aceste piramide, dar, din păcate, cele mai multe dintre ele au fost considerate de sceptici ca niște farse elaborate. Se spune că oceanografii americani au descoperit structurile anormale în urmă cu mai bine de 20 de ani și au ajuns la concluzia că suprafața structurilor era plană, sugerând că acestea erau făcute din sticlă sau din vreo formă de cristal.

Presupusele piramide, pe care nimeni nu le-a putut fotografia, ar fi de trei ori mai mari decât Marea Piramidă din Giza. Astăzi, se spune că adevărul despre existența sau nu a piramidelor se găsește doar în mâinile agențiilor militare și guvernamentale care s-au ocupat de ele. Nu mai poate fi făcută nicio investigație deoarece se crede că zona se află sub controlul Armatei Americane. Aceasta, desigur, este doar o teorie.

Deși informațiile despre cele două piramide subacvatice ale Triunghiului Bermudelor par să provină dintr-un scenariu de film de la Hollywood, există mulți oameni care cred cu fermitate că Triunghiul Bermudelor este o zonă anormală care poate fi explicată doar luând în considerare toate opțiunile, cum ar fi tehnologie extraterestră care depășește cu mult înțelegerea noastră modernă.

Astăzi, nu putem nici accepta, nici nega concluziile oceanografului german ale cărui cercetări asupra piramidelor subacvatice ar fi fost confiscate de armată. Nu îi putem confirma identitatea, existența și nici nu putem spune dacă expediția în căutarea piramidelor a avut deja loc. Aşadar, rămâne la latitudinea cititorului să decidă dacă să creadă sau nu în aceste descoperiri misterioase.


Lasă un comentariu