Civilizaţii extraterestre avansate au plasat „sateliţi santinelă” în sistemul nostru solar, sub formă de comete, pentru a ne monitoriza? Informaţii uluitoare pot confirma această ipoteză


Conform site-ului unsealed.org, extratereştrii trimişi de diavol vin pentru a distruge Pământul, sfârşitul lumii începând cu 23 septembrie 2017, atunci când constelaţia Fecioara a apărut pe cer. Semnificația constelației Fecioarei în luna septembrie 2017 a fost aceea că a apărut la o lună după eclipsa totală de Soare din SUA – care a fost interpretată ca fiind „semnul mare” menționat în Apocalipsa 12:1: „Şi s-a arătat din cer un semn mare: o femeie înveşmântată cu soarele şi luna era sub picioarele ei şi pe cap purta cunună din douăsprezece stele”.

Şi acum să vedem ce evenimente interesante s-au mai petrecut în lume, aparent fără legătură între ele:

– pe 30 noiembrie 2018, agenţia rusă TASS ne anunţă că ruşii au lansat 3 sateliţi militari, Kosmos-2530, Kosmos-2531 şi Kosmos-2532.
– în octombrie 2018, se anunţă că bugetul Biroului de Coordonare a Apărării Planetare al NASA va creşte cu 90 de milioane de dolari, ca şi cum ar exista o ameninţare din spaţiul cosmic (vedeţi ştirea AICI).
– pe 16 decembrie 2018, cometa 46P/Wirtanen se va apropia extrem de mult de Pământ, la doar 11,5 milioane de km distanţă (vedeţi ştirea AICI).
– pe 11 noiembrie 2018, preşedintele rus Putin şi cel american, Donald Trump, s-au întâlnit la Paris (citiţi AICI). Oare despre ce au discutat?
– pe 24 octombrie 2018, tass.com anunţă că cei de la agenţia spaţială rusă Roscosmos se vor întâlni cu specialiştii NASA. Din nou, întrebarea este: de ce?

Într-un articol mai vechi din 1998 (îl puteţi citi AICI), aflăm că Agenţia Spaţială Europeană plănuieşte să trimită în anul 2003 un satelit, Rosetta, pentru a investiga cometa 46P/Wirtanen, de care vorbeam mai sus. Satelitul urma să fie lansat pe 12 ianuarie 2003, dar datorită unei defecţiuni, nu s-a mai realizat; între timp, în mod curios, Rosetta a fost direcţionată către o altă cometă, 67P/ Ciuriumov – Gherasimenko. În 2014, de pe sonda spaţială Rosetta a fost plasat un robot, robotul Philae, aşa cum puteţi citi în acest articol pe care l-am scris atunci: Sonda spaţială Rosetta, ajunsă lângă cometa 67/P, a detectat un sunet misterios! Ar putea fi această cometă o navă spaţială extraterestră construită cu milioane de ani în urmă?

Pe 29 septembrie 2016, Rosetta s-a autodistrus pe cometa 67P/ Ciuriumov – Gherasimenko, ducându-i pe unii conspiraţionişti să tragă concluzia că totul a fost o operaţiune de acoperire, pentru a ascunde semnalele radio detectate de la această „cometă”. Un expert anonim de la Agenţia Spaţială Europeană chiar a spus: „Cum credeţi că o agenție spațială s-ar decide brusc să cheltuiască miliarde de dolari pentru a construi și a trimite o navă spațială care să ia nişte imagini apropiate ale unei comete selectate aleatoriu din cele care plutesc în spațiu? Cometa 67P NU este o cometă. Acum 20 de ani, NASA a început să detecteze semnale radio de o origine necunoscută în spațiul cosmic. Acestea probabil că proveneau din direcția cometei 67P”.

În 2012, NASA anunţa că în luna decembrie a acelui an, resturi ale cometei 46P/Wirtanen vor intra în atmosfera Pământului, unde vor fi observate ca o „ploaie de stele” (vedeţi ştirea AICI). Pe de altă parte, în 2017-2018, am fost vizitaţi de de Oumuamua, un obiect cosmic misterios, provenind din alt sistem solar. Conform ultimei teorii publicate de astronomii de la Harvard Smithsonian Center for Astrophysics (Centrul Harvard Smithsonian pentru Astrofizică), n-ar fi exclus ca Oumuamua, misteriosul obiect cosmic din sistemul nostru solar, ar fi putut fi trimis de extratereştri într-o misiune de recunoaştere).

Dacă ne întoarcem puţin în timp, în 2003, pe Pământ s-au recepţionat mai multe semnale radio misterioase din spațiul cosmic, despre care oamenii de știință au susținut că ar veni de la câțiva ani lumină, însă până la urmă s-ar putea să fi provenit de la Cometa Machholz, care s-a apropiat cel mai mult de Pământ între 2004-2005. N-ar fi exclus ca această cometă să fi produs dezastre pe Terra, ca de exemplu cutremurul devastator de pe 26 decembrie 2004, de 9,3 grade, care a avut loc în Oceanul Indian, ce a declanşat un tsunami puternic, responsabil pentru uciderea a peste 227.000 de oameni.

Există unii conspiraţionişti care spun că 67P/ Ciuriumov – Gherasimenko, 46P/Wirtanen, Machholz sau Oumuamua n-ar fi altceva decât „sateliţi santinelă”, care au fost plasaţi în sistemul nostru solar cu mii sau zeci de mii de ani în urmă, pentru a monitoriza Pământul. De cine? Posibil de către civilizaţii extraterestre avansate…


Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock