Cele două tipuri de „entităţi biologice secrete”, conform unui raport secret guvernamental, dat publicităţii de om de ştiinţă american


Stanton T. Friedman (1934-2019) a fost un fizician și ufolog american. A fost primul cercetător civil care a studiat incidentul de la Roswell și primul care a studiat documentele proiectului Majestic 12. În cartea sa „Top Secret Majic” (vedeţi cartea pe amazon.com), cercetătorul publică un document secret al „Majestic 12” (numele de cod al unui presupuse comisii secrete, formată din oameni de știință, lideri militari și oficiali guvernamentali americani), în care se vorbeşte despre „EBE” (adică entităţile biologice extraterestre) venite pe Terra.

În document se vorbeşte despre două categorii de EBE: tipul I şi tipul II.

EBE tipul I: Aceste entităţi sunt umanoide şi, văzute de la distanţă, pot fi luate drept fiinţe umane de tip asiatic. Sunt bipede, au o înălţime de 1,50-1,60 metri şi o greutate de 40-50 kg. Proporţional, sunt similari oamenilor, deşi craniul este întrucâtva mai mare şi mai rotunjit. Pielea este palidă, de culoarea galbenului de sulf, groasă şi uşor granulată, aparent. Ochii sunt mici, depărtaţi, de forma alunei, cu irisuri cafeniu închis şi pupile foarte largi.

Urechile sunt mici şi nu sunt pe partea superioară a craniului. Nasul este subţire şi lung, iar gura mai largă decât la oameni şi aproape lipsită de buze. Nu există păr facial vizibil, iar părul corporal este foarte fin şi restrâns la zona subraţuiui şi cea inferior abdominală. Corpul este subţire şi fară grăsime corporală aparentă, dar muşchii sunt bine dezvoltaţi. Mâinile sunt mici, cu patru degete, fară deget opozabil. Picioarele sunt curbate uşor, dar vizibil, iar gambele sunt întrucâtva oblice şi proporţional mari.

EBE tipul II: Aceste entităţi sunt umanoide, sunt bipede, au o înălţime de 1-1,25 metri şi cântăresc 12-25 kg. Proporţional, capul lor este mult mai mare decât al oamenilor, craniul fiind mult mai larg şi alungit. Ochii sunt foarte mari, oblici şi aproape ocupă o jumătate a craniului. Sunt negri şi nu prezintă părţi deschise la culoare. Nasul constă în două deschizături mici, aflate deasupra fantei care seamănă cu o gură. Nu există urechi externe.

Pielea este de culoare gri-albăstriu, întrucâtva mai închisă pe spatele creaturii, şi este foarte fină şi cu solzi mici. Nu există păr nici pe faţă, nici pe corp, iar aceste creaturi par să nu fie mamifere. Braţele sunt lungi în raport cu picioarele, iar mâinile au trei degete lungi, fusiforme, plus unul opozabil, care este aproape la fel de lung cu celelalte trei. Picioarele sunt mici şi înguste, iar patru degete ale lor sunt unite printr-o membrană.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO