Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

„Muzica ciudată din altă lume” auzită de astronauţii NASA în partea întunecată a Lunii

  •  
  •  
  •  
  •  

blankCare au fost sunetele ciudate captate de echipajul Apollo 10? Același echipaj și-a amintit că a auzit „muzică spațială” ciudată în timp ce orbita partea întunecată a Lunii. Incidentul ciudat, care a avut loc cu aproximativ două luni înainte de posibila aselenizare istorică a echipajului Apollo 11 (ce-ar fi avut loc în iulie 1969), a fost o surpriză pentru astronauții Apollo 10, care nu ştiau dacă să spună sau nu ceea ce au experimentat, coordonatorilor de la centrul spaţial NASA.

Descrisă drept „muzică ciudată din altă lume”, sunetul anormal a fost înregistrat în timpul călătoriei navei spațiale NASA către partea întunecată a Lunii, unde toate semnalele radio și contactul vizual cu Pământul se pierd, timp de până la o oră.

Înregistrarea conversației dintre cei trei astronauți indică faptul că au auzit sunete, pe care probabil nu le-au auzit niciodată până acum:
– Muzica chiar sună ca și cum ar fi din spațiul cosmic. Nu este așa?
– Ai auzit asta? Sunetul acela de șuierat?
– Da.

Cazul misterios, care a rămas închis în arhivele NASA până acum câţiva ani, a fost subiectul serialului de televiziune Science Channel intitulat „Arhivele inexplicabile ale NASA”. Seria analizează toate explicațiile posibile pentru acest eveniment ciudat, cum ar fi influența unui câmp magnetic sau a atmosferei asupra semnalului radio. Dar problema este că Luna nu are câmp magnetic și atmosfera sa nu este suficient de puternică pentru a provoca un astfel de efect.

„Echipajul Apollo 10 era obișnuit cu aceste tipuri de sunete. Logica îmi spune că dacă au înregistrat aşa ceva, atunci există ceva acolo”, a declarat astronautul Apollo 15 Al Worden pentru Science Channel. „NASA va împiedica informația să ajungă la public dacă consideră că este în interesul publicului.”

Transcrierile misiunii Apollo 10 au fost clasificate și păzite de NASA până acum câțiva ani, stârnind o mare dezbatere despre originea și natura „muzicii spațiale” auzite de astronauți.

„Sunetul extraterestru” îl puteţi asculta în acest videoclip YouTube.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu