Ce secrete se ascund în spatele infectării preşedintelui american, Donald Trump, cu noul coronavirus?


Ştirea zilei de 2 octombrie 2020 este fără doar şi poate infectarea cu noul coronavirus a preşedintelui american, Donald Trump, şi a soţiei sale. Am urmărit principalele forum-uri de conspiraţii din America, pentru a vedea ce cred americanii despre infectarea preşedintelui lor cu teribila boală.

Iată ce informaţii „am cules” până acum:

* Alegătorii americani nu votează direct președintelor lor. Ei votează pentru una dintre cele 538 de persoane trimise să-și reprezinte districtele într-un vot final care are loc la mijlocul lunii decembrie. Să spunem că Trump moare la sfârșitul lunii octombrie. Alegătorii ar alege în continuare numele său pe buletinul de vot din noiembrie, sperând să trimită un elector republican la votul din decembrie pentru a sprijini orice candidat republican care îi ia locul lui Trump.

* Trump, de fapt, n-ar fi infectat cu noul coronavirus şi joacă „farsa” aceasta doar pentru a atrage atenţia asupra sa, pentru a nu mai cădea în sondaje şi a câştiga noile alegeri prezidenţiale din noiembrie 2020.

* Unii spun că Trump merita să se infecteze, ca urmare a „karmei”, numai că preşedintele american n-a spus niciodată că noul coronavirus n-ar exista, ci că n-ar trebui să existe atâta panică.

* Boala lui Trump este întâmplătoare? Unii îşi aduc aminte de spusele fostului preşedinte american Roosevelt: „În politică, nimic nu este accidental. Dacă se întâmplă, poţi paria că aşa a fost planificat înainte”.

Până la urmă ce se va întâmpla cu cel mai puternic om din lume (preşedintele american) rămâne de urmărit…

 


Lasă un comentariu