Înainte de Crăciun, un cub imens negru a fost văzut lângă Soare


cub-negru-copertaNu, suntem siguri că nu e vorba de un cub Borg (ce apare în serialul SF „Star Trek”), dar asta nu înseamnă că intențiile sale sunt total inofensive. Pe acest site v-am tot prezentat articole pe această temă: cuburile negre suspecte din jurul Soarelui. Vă dau, de exemplu, aceste două articole: Satelitul SOHO surprinde de peste un an de zile un cub negru bizar aflat în faţa Soarelui. Ce naiba o fi? (articol scris acum exact acum 4 ani, pe 24 decembrie 2012) şi “Cubul cel negru” din jurul Soarelui se întoarce! De fapt, e vorba de un uriaş hexahedron, mai mare ca planeta Jupiter! Unii zic că ar putea fi “noul Ierusalim” din Biblie…

Un cub imens a fost văzut din nou în apropierea Soarelui nostru, pe data de 22 decembrie 2016, de către utilizatorul YouTube myunhauzen74, un conspiraționist cunoscut pentru poziția sa conform căreia NASA cunoaşte adevărul, dar ni-l ascunde.

Acelaşi lucru ni-l spune şi ufologul Scott C. Waring de pe site-ul său UFO Sightings Daily: „Acest cub a mai fost văzut şi înainte; uneori, a fost observat în trei dimensiuni, alteori în două dimensiuni”.

Nu e prima dată când NASA este acuzată când ascunde multe lucruri. De exemplu, în 2015 o navă spaţială extraterestră a fost surprinsă în direct de către Staţia Spaţială Internaţională, iar NASA a tăiat repede legătura (vedeţi articolul O navă spaţială extraterestră “parţial dezvăluită” a fost surprinsă în direct de Staţia Spaţială Internaţională! NASA a tăiat repede legătura! O fi vorba de altceva?).