Înainte de Crăciun, un cub imens negru a fost văzut lângă Soare


cub-negru-copertaNu, suntem siguri că nu e vorba de un cub Borg (ce apare în serialul SF „Star Trek”), dar asta nu înseamnă că intențiile sale sunt total inofensive. Pe acest site v-am tot prezentat articole pe această temă: cuburile negre suspecte din jurul Soarelui. Vă dau, de exemplu, aceste două articole: Satelitul SOHO surprinde de peste un an de zile un cub negru bizar aflat în faţa Soarelui. Ce naiba o fi? (articol scris acum exact acum 4 ani, pe 24 decembrie 2012) şi “Cubul cel negru” din jurul Soarelui se întoarce! De fapt, e vorba de un uriaş hexahedron, mai mare ca planeta Jupiter! Unii zic că ar putea fi “noul Ierusalim” din Biblie…

Un cub imens a fost văzut din nou în apropierea Soarelui nostru, pe data de 22 decembrie 2016, de către utilizatorul YouTube myunhauzen74, un conspiraționist cunoscut pentru poziția sa conform căreia NASA cunoaşte adevărul, dar ni-l ascunde.

Acelaşi lucru ni-l spune şi ufologul Scott C. Waring de pe site-ul său UFO Sightings Daily: „Acest cub a mai fost văzut şi înainte; uneori, a fost observat în trei dimensiuni, alteori în două dimensiuni”.

Nu e prima dată când NASA este acuzată când ascunde multe lucruri. De exemplu, în 2015 o navă spaţială extraterestră a fost surprinsă în direct de către Staţia Spaţială Internaţională, iar NASA a tăiat repede legătura (vedeţi articolul O navă spaţială extraterestră “parţial dezvăluită” a fost surprinsă în direct de Staţia Spaţială Internaţională! NASA a tăiat repede legătura! O fi vorba de altceva?).

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO